Majka Lindzi Lohan u vezi s momkom koga nikada nije videla: On je stvaran, kunem se! (video)

Majka Lindzi Lohan u vezi s momkom koga nikada nije videla: On je stvaran, kunem se! (video)

Autor: | 10/02/2019

0

Majka glumice Lindzi Lohan koja učestvuje u drugoj sezoni rijaliti šoua “Celebrity Big Brother” otvorila se i otkrila da ima vrlo jedinstven ljubavni život.

Naime, 56-godišnja Dina priznala je da je pet godina u vezi s muškarcem kojeg nikada nije upoznala u stvarnosti, te da će se jednog dana udati za njega, prenosi People.

- Ne mogu da dočekam da vam ispričam o tom tipu. Razgovaram s njim pet godina. Svaki dan. Mnogo. Osećam kao da ga poznajem - rekla je Dina i nastavila - Znaš kad razgovaraš s nekim telefonom i osećaš kao da ga poznaješ?

Objasnila je da još uvek nije upoznala svog “dečka” jer on trenutno živi u San Francisku, brine se o majci, a ne koristi FaceTime, pa se nisu upoznali preko videopoziva.

- To je lično. On je stvaran. Kunem se, to je ludo. Ali, udaću se za njega. To je stvarno, stvarno istina. Razgovaram s njegovom majkom!

Iako su je drugi takmičari upozorili da se najverovatnije radi o prevarantu, Dina je bila nepokolebljiva i istrajna: "To je stvarno! Neki momci samo ne koriste iPhone!"

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty