Hello! vam poklanja

Hello! vam poklanja

Autor: | 08/02/2019

0


Dan zaljubljenih je idealan povod da obradujete voljenu osobu lepim poklonom. Laguna i kompanija Sarantis pripremili su sjajnu akciju za ovaj praznik ljubavi, 14. februar.

Hello! vam poklanja dva kompleta za dame "Dijagnoza: ljubav" + BU toaletna voda i dva kompleta za muškarce "Dijagnoza: ljubav" + STR8" afteršejv

 

Uz kupljenu knjigu autorke Simonide Milojković "Dijagnoza: ljubav" možete da izaberete poklon - za dame "B.U." toaletnu vodu ili za muškarca "STR8" afteršejv.

Okosnica novog romana autorke bestselera "Grabljivica", "Ljubav u doba kokaina" i "Žena" priča je o Jeleni, zavodljivoj glumici, i zgodnom, ali oženjenom beogradskom psihijatru Petru, koji odlučuje da je zavede i istraži da li je zaljubljenost vrsta psihoze.

Tako se Jelenin život pretvara u psihološki eksperiment, a ona se ludo zaljubljuje verujući da je pronašla
čoveka svog života.

Jelenin dnevnik postaje hronika njihove ljubavi, a Petrova beležnica hladna analiza jednog istraživanja. Međutim, ko od njih

dvoje ispisuje verodostojnu priču? Da li je Jelena zaista pronašla savršenog muškarca, a Petar savršeno zamorče? Ko je zanesen ljubavlju, a ko manipulacijom, ko je u čijoj priči osvetnik, a ko žrtva sopstvene strasti?

Akcija traje od 11. do 16. februara, odnosno dok ima zaliha.

Ukoliko želite da osvojite Laguna poklon ostavite komentar ispod posta na našoj Fejsbuk stranici

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: pokloni