Savršen par: Izabel Gular i Kevin Trap na glamuroznoj zabavi

Savršen par: Izabel Gular i Kevin Trap na glamuroznoj zabavi

Autor: | 05/02/2019

0

Ona je jedna od najlepših žena sveta, a njega svrstavaju na popis najpoželjnijih sportista. Izabel Gular i Kevin Trap u sinoćnjem su izlasku zablistali zajedno i oduševili obožavaoce.

U septembru prošle godine atraktivna Brazilka objavila je veridbu s nemačkim fudbalerom Kevinom Trapom, a otkrila i da uskoro planiraju venčanje.

Zbog brojnih obveza koje stasiti sportista ima sa svojim klubom PSG i reprezentacijom, kao i njenih snimanja i revija širom sveta, retki su trenuci kada ovaj zgodan par imamo prilike da vidimo zajedno u javnosti.

https://www.instagram.com/p/BtgSMaLgUYS/

 

Ali rođendan Kevinovog kolege Nejmara, verenici nisu propustili. Pojavili su se u Parizu doterani kao za crveni tepih i spremno pozirali okupljenim fotoreporterima.

https://www.instagram.com/p/BtehHpmBMp5/

 

Izabel Gular obukla je pripijenu crvenu haljinu s pojedinim prorezima na strateškim mestima koja je istakla sve njene atribute. Njen voljeni uskočio je u klasično odelo, a boju maramice prilagodio njenoj kombinaciji.

Osim senzacionalnim izgledom, par je plenio pažnju i nežnostima koje su izmenili pred paparacima, kao i slatkom trenutku u kojem je Viktorijina anđelica zamalo pala, a onda ju je budući suprug u pravi čas uhvatio.

https://www.instagram.com/p/BtgFto8hJz_/

Kevin i Izabel u vezi su četiri godine i važe za jedan od najlepših parova sveta.

https://www.instagram.com/p/BtedELJAJHF/

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty