Kako je Kejt Midlton "ukrala" princa Vilijama: Bio je u ozbiljnoj vezi kada ju je upoznao

Kako je Kejt Midlton "ukrala" princa Vilijama: Bio je u ozbiljnoj vezi kada ju je upoznao

Autor: | 05/02/2019

0
Kejt Midlton i Princ Vilijam na dan diplomiranja na Univerzitetu St Andrew, 23. juna 2005 u Škotskoj

Već neko vreme spominju se razne poteškoće kroz koje je naišla romansa princa Vilijama (36) i Kejt Midlton (37) tokom njihovog upoznavanja, a sada se otkrilo još tajni.

Pre nego što je Vilijam upoznao svoju sadašnju suprugu, bio je u vezi s prijateljicom iz djetinjstva Arabelom Masgrejv, napisala je u knjizi 'William and Harry: Behind the Palace Walls' Keti Nikol.

Arabela pomalo podseća na Kejt, zar ne?

 

Prinčevi su imali 'Glosse Posse' grupu u kojoj su bili njihovi bliski prijatelji pa su njima slali pozivnice za sve zabave koje su priređivali u podrumu kraljevskog imanja Hajgrouv. Među tim prijateljima bila je i Arabela koja je zapela princu Vilijamu za oko, jer nije mogao da veruje koliko se promenila.

https://www.instagram.com/p/Bcxs5l_lv5z/

- Dok je šetala prostorijom, Vilijam je morao da pogleda dva puta kako bi se uverio da je to zaista ona. Arabela je 'procvetala' u predivnu devojku zbog čega se zapitao kako je do tada nije primetio - piše u biografiji. Vilijam i Arabela tada su plesali i pili do ranog jutra, a naposletku i otišli zajedno na spavanje.

https://www.instagram.com/p/BsEcsjdAvC9/

 

- To je bio početak strastvene romanse i njih dvoje su celo to leto proveli zajedno - napisala je Nikol u knjizi.

Veza je postala ozbiljna i princ je rekao svom ocu, princu Čarlsu (70) za nju, a on im je dao blagoslov. Ubrzo je Vilijam otišao na fakultet od kojega je hteo da odustane jer mu je jako nedostajala Arabela. Ipak, tada je upoznao Kejt. Ona ga je podstakla da nastavi da se školuje, a već na drugoj godini fakulteta princ Vilijam i Kejt su počeli da žive zajedno.

Prinčevi sa devojkama na koncertu povodom obeležavanja rođendana princeze Dajane i 10 godina od njene smrti,  na Vembli stadionu 1. jula 2007.

 

Arabela se 2014. udala za Džordža Galijersa-Prata i trenutno radi kao voditeljka PR odela modne kuće Gucci.

https://www.instagram.com/p/BQQxbMihNAm/

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti