Dženifer Garner: Ne želim da moja decu budu materijalisti

Dženifer Garner: Ne želim da moja decu budu materijalisti

Autor: | 05/02/2019

0

Holivudska glumica Dženifer Garner i njen bivši suprug, glumac Ben Aflek, imaju ćerke Vajolet (13) i Serafinu (10) i sina Semjuela (6). Iako su se razveli, oni zajedno odgajaju svoju decu.

Budući da im je život pod budnim okom javnosti, Dženifer kaže da su iza zatvorenih vrata oni baš kao i svaka druga porodica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jengarnerfaans (@jengarnerfaans) on Dec 20, 2018 at 9:55am PST


Na pitanje da li žive glamuroznim životom, Garnerova je rekla: -Mi smo kao i svaka druga porodica koju bih zamislila. Tokom mog slobodnog vremena stalno smo zajedno. Porodica mi je na prvom mestu i najviše volim kada smo nasmejani, rekla je ona, prenosi B92.

Glumica je istakla kako joj je važno da joj deca kasnije u životu ne budu materijalisti i zato ih često vodi na porodično imanje na farmi kako bi naučili da materijalno nije ono što je najvažnije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celebbff (@thecelebritybestfriend) on Feb 4, 2019 at 7:26pm PST


-Želim da znaju da nam nisu potrebne sve te stvari kako bismo bili srećni, zaključila je Garnerova, koja je sa Aflekom bila 10 godina u braku.

Mila Kunis i Ašton Kučer  takođe decu vaspitavaju da im matarijalne vrednosti ne budu prioritet, pa su im tako uskratili praznične poklone kako bi izrasli u dobre i pristojne ljude

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/cak-ni-za-bozic-mila-kunis-eston-kucer-svojoj-deci-ne-daje-poklone

-To nam je važno jer oboje potičemo iz siromašnih porodica i sve što smo stekli sami smo zaradili, tako da smo svesni vrednosti novca. Ništa nismo dobili na gotovo, iskreno je priznala glumica.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram