Najveći šou na svetu pretvorio se u debakl: Superboul je bio neviđeno dosadan! (video)

Najveći šou na svetu pretvorio se u debakl: Superboul je bio neviđeno dosadan! (video)

Autor: | 04/02/2019

0

U nedelju je na Mercedes-Benz stadionu u Atlanti odigrano 53. izdanje Superboula. New England Patriotsi svladali su Pittsburgh Steelerse u jednoj od najdosadnijih utakmica u istoriji SuperBoula, pišu američki mediji.

 

Ništa uzbudljiviji nije bio ni glavni nastup Maroon 5 u poluvremenu utakmice, ako je suditi po komentarima gledalaca i medija.

 

U 13 minuta nastupa utrpali su ponešto za svakoga - rok, pop, hip hop, rep, gospel, lampione, pirotehniku, pozornicu u obliku slova M i još niz toga… Frontmen benda Adam Levine projurio je kroz kraće verzije hitova ‘Harder to Breathe’, ‘This Love’, ‘She Will Be Loved’ i ‘Girls Like You’.

Nastup je opisan kao štreberski, od početka do kraja, bez ikakvih pomaka i uplitanja političkih poruka, izuzev trenutka kad je Levine odlučio da začini nastup s malo golotinje pa je skinuo majicu i pokazao znojni, tetovirani torzo.

Ali, nastup benda Maroon 5 možda je i unapred bio osuđen na propast. Nedeljama se potpisivala peticija kojom su pozivali bend da odustane od nastupa te se tako solidariše s američkim igračem fudbala Kolinom Kipernikom.

On je bivši igrač San Franciska koji je izazvao podeljene reakcije 2016. kada nije ustao na himnu, nego je umesto toga kleknuo u znak protesta protiv policijskog nasilja nad Afroamerikancima.

Odonda brojni igrači kleče za vreme himne. Nastup na ovogodišnjem SuperBoulu navodno su zbog toga odbili Rijana i Kardi Bi, a brojne poznate osobe poput Rozen Arket i Nika Kenona bojkotovale su prenos.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: superboul