Kortni Koks raskinula veridbu: Sada smo zajedno isključivo kao ljubavni par! (video)

Kortni Koks raskinula veridbu: Sada smo zajedno isključivo kao ljubavni par! (video)

Autor: | 04/02/2019

0

Glumica je raskinula veridbu s članom britanske rok grupe 'Snow Patrol' Džonijem Mekdejdom, a sada je priznala da im je veza posle toga bolja nego ikada pre.

- On više nije moj verenik i više nismo vereni, sada smo zajedno isključivo kao ljubavni par - rekla je slavna 'Prijateljica', glumica Kortni Koks (54) u emisiji komičarke i voditeljke Elen Dedženeris (61).

Ona je raskinula veridbu s članom britanske rok grupe 'Snow Patrol' Džoniem Mekdejdom (42), a sad je priznala da im je veza posle toga 'bolja nego ikad'.

- Istina je da smo raskinuli veridbu i tada se Džoni odselio u Englesku. Ubrzo smo shvatili da ne možemo jedno bez drugog, i to je bilo to. Sada smo ponovo zajedno i veza nam je još bolja. Sve je bolje nego što je bilo pre - priznala je američka glumica koju je proslavila uloga Monike Geler u seriji 'Prijatelji'.

Kortni i Džoni započeli su ljubavnu vezu 2013. godine, a ubrzo posle toga odlučili su se da se i vere. Do venčanja ne uspelo da dođe, ali par ističe da je s njihovom vezom i dalje sve u redu. I ne samo to, glumica naglašava da im je sada samo još bolje.

Kortni, Džoni i Koko

 

Ovo slavnoj 'Prijateljici' ne bi bio prvi brak. Koks je od 1999. do 2013. bila u braku s glumcem Dejvidom Arketom (47), a zajedno su dobili i ćerku Koko (14). I danas su vrlo dobri prijatelji.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: Kortni Koks

Najnovije vesti