Dženifer Lopez posvetila nežne reči Aleksu: Zbog tebe se opet osećam kao tinejdžerka, volim te!

Dženifer Lopez posvetila nežne reči Aleksu: Zbog tebe se opet osećam kao tinejdžerka, volim te!

Autor: | 04/02/2019

0

Dženifer Lopez i njen dečko, nekadašnji profesionalni igrač bejzbola Aleks Rodrigez proslavili su dve godine veze, a Džej Lo mu je tom prilikom posvetila emotivnu objavu...

Dženifer i Aleks u vezi su od februara 2017. godine, a svoju ljubav vrlo rado pokazuju na društvenim mrežama. Nisu među onim parovima koji svoju vezu kriju od javnosti, a u medijima često govore o svojoj ljubavnoj sreći. Već neko vreme žive zajedno u Njujorku, a takođe se šuška da bi par uskoro mogao i da se veri.

Uz zajedničku fotografiju Dženifer je napisala:

- Dve godine smeha, zabave i avantura. Uzbuđenja zbog učenja i zajedničkog sazrevanja. Pravog prijateljstva i pregršt ljubavi. Činiš moj svet sigurnim i stabilnim mestom. Usred našeg života koji se stalno menja. Zbog tebe se opet osećam kao tinejdžerka. Svaki put kad pomislim da sam te upoznala, iznenadiš me na najlepši mogući način podsećajući me koliko sam blagoslovena što sam te pronašla u ovom trenutku. Našem trenutku. Volim te - poručila je Lopez svom dragom.

Fanovi pevačice bili su oduševljeni, a za par su imali samo pozitivnih želja.

'Čestitamo vam', 'Baš smo srećni zbog vas dvoje, predivni ste' i 'Vidi se da se stvarno volite, sve najbolje' samo su neki od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Feb 3, 2019 at 4:51pm PST

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još