Žizel Bundšen otkriva tajne iz veze sa Leonardom Dikapriom: Opijala sam se da bih ga podnela!

Žizel Bundšen otkriva tajne iz veze sa Leonardom Dikapriom: Opijala sam se da bih ga podnela!

Autor: | 03/02/2019

0

Žizel Bindšen (38) i Leonardo Dikaprio (44) svojevremeno su važili za jedan od najlepših parova na svetu, a brazilska manekenka tek je sada, 14 godina posle raskida, otkrila zašto je 2005. pukla njena petogodišnja veza sa holivudskim glumcem.

Supermodel Žizel, koja je već dugo udata za zvezdu američkog fudbala Toma Brejdija, s kojim ima sina i ćerku, ispričala je da joj je bilo teško da podnese oskarovca, pa je pribegavala porocima.

- Prestala sam da osećam bilo šta i pokušavala sam da se umrtvim cigaretama, alkoholom i preteranom količinom posla. Da li sam bila sama u nastojanjima da istražim sebe i život, dok je on ostao na istome? Nažalost, odgovor je "da". Ja sam pokušavala da se izborim sa svojim problemima, on nije - objasnila je Žizel za Porter.

I dok je ona posle raskida s Leom stvorila porodicu sa Brejdijem, Dikaprio je postao poznat po serijskim vezama sa njenim koleginicama, od kojih se u njegovom životu najduže zadržala Izraelka Bar Rafaeli, ali ni s njom se nije oženio. Kasnije je napravio samo jedan izuzetak, kada je profesija njegovih izabranica u pitanju, pa je bio u petomesečnoj vezi s koleginicom Blejk Lajvli.

Dikaprio i dalje šeta lepotice u dvadesetim, iako je već ušao u srednje godine, i ne pokazuje nameru da se skrasi. Prošle godine smuvao se sa argentinskom manekenkom Kamilom Morone, koja je od njega mlađa čak 23 godine, dok je on od njene majke stariji samo godinu dana!

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti