Marija Veljković o slatkim "mukama" majčinstva: Dovoljno mi je da ih pogledam pa da se sva raznežim

Marija Veljković o slatkim "mukama" majčinstva: Dovoljno mi je da ih pogledam pa da se sva raznežim

Autor: | 03/02/2019

0

U protekloj godini bila je veoma vredna. Osim u „Slagalici“, Mariju Veljković-Milovanović gledali smo i u šou-programu „Luda noć“, a zajedno sa koleginicom Kristinom Radenković angažovala se i oko njihovog jutjub kanala „TJD“ posvećenog mamama. Zahvaljujući sinu Đurađu i ćerkama Rosi i Nevi, teme za priloge o roditeljstvu svakako joj ne nedostaju.

Marija u razgovoru za Hello! otkriva da za nju nema veće radosti nego kad je njih troje zagrle i poljube.

- Dovoljno mi je da ih pogledam pa da se sva raznežim. Svaki dan od njih čujem nešto novo i iznova se začudim koliko brzo rastu. Ove praznike ću pamtiti i po tome što je Neva progovorila. Počela je da spaja rečenice, a omiljena joj je: „Ja sam dobra“. Od Rose sam doživela da mi kaže: „Nemoj ti to da radiš, odmori se, ja ću ti pomoći.“ Verujem da sve mame prepoznaju momenat iznenađenja o kojem govorim, jer od malog deteta niko ne očekuje taj nivo zrelosti. Najveći poklon od svega mi je, ipak, odnos koji njih troje imaju među sobom. Srce mi se istopi od sreće kad vidim kako se vole i paze. Đurađ i Rosa imaju sluha za činjenicu da je Neva manja od njih. Ona to koristi, a oni joj svesno popuštaju.

Sredinom januara svima nam se život vratio u „normalu“, a kako izgleda jedan običan dan u životu televizijskog lica koje ima troje dece?

- Upravo se vraćam na posao, počinjemo da snimamo „Slagalicu“. Nijednoj zaposlenoj mami nije lako, potrebni su joj podrška porodice i dobra organizacija. Ja nisam nikakav vanserijski primer u odnosu na druge roditelje. Volim svoj posao, decu iznad svega, i nastojim da se ne žalim čak ni kada sam umorna. Želela sam porodicu, i sada mi samo preostaje da uskladim sve obaveze. Ali, to su slatke muke. Eto, planiram da stignem i na trening. Iako mi uz troje dece ne treba kondicioni trening, primetila sam da sam, kada redovno vežbam, u boljoj formi, jača i spremnija za sve aktivnosti koje me čekaju u toku dana. Sebi sam u ovoj godini dala zadatak da počnem redovno i zdravo da se hranim. Kad bih imala nekog da ide za mnom sa salatama, ne bih se bunila. Ovako, i o tome moram da razmišljam. (smeh)

Eva Čubrović jelena Bekvalac