Ben Aflek odustaje od Betmena: Ta uloga zahteva fokus i strast, a ja za to nisam sposoban

Ben Aflek odustaje od Betmena: Ta uloga zahteva fokus i strast, a ja za to nisam sposoban

Autor: | 03/02/2019

0

Glumac Ben Aflek zbog zavisnosti od alkohola dobio je otkaz i više neće glumiti Betmena, piše nme.

Slavni glumac tog je junaka igrao u tri filma. U četvrtom, koji u bioskope stiže 2021. godine, zamijeniće ga neko od kolega.

- Ta uloga zahteva fokus, strast i najbolje izvođenje koje možeš da daš. Postalo je jasno da ne mogu da ispunim te zahteve - priznao je Aflek.

 

Priznao je da je dobio otkaz zbog zavisnosti od alkohola zbog koje je prošle godine treći put završio na lečenju. Strani mediji pišu da bi se u ulozi popularnog junaka mogao naći Džejk Gilenhal. Geri Oldman predložio je glumca Hoakina Finiksa, ali neki tvrde da on je prestar za tu ulogu.

Aflek je o svojoj zavisnosti progovorio u avgustu prošle godine, kada je završio na odvikavanju u centru u Los Anđelesu.

- Podrška koju sam dobio od porodice, kolega i fanova znači mi više nego što mogu da kažem. Dala mi je snagu i podršku da razgovaram o svojoj bolesti s drugima - napisao je tada na društvenim mrežama.

 

Priznao je da je borba sa zavisnošću doživotna.

- To je obveza na puno radno vreme. Borim se zbog sebe i svoje porodice. Tako je mnogo ljudi preko društvenih medija govorilo o svojim putovanjima sa zavisnošću. Tim ljudima želim da se zahvalim. Vaša snaga je inspirišuća i podržava me na načine za koje nisam mislio da su mogući - objasnio je.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: ben aflek betmen

Najnovije vesti