Raskošno i veselo: Najava nove pesme Nede Ukraden "Premalo mi je"

Raskošno i veselo: Najava nove pesme Nede Ukraden "Premalo mi je"

Autor: | 30/01/2019

0

Ovako izgleda tizer za novu pesmu Nede Ukraden "Premalo mi je" autora Dušana Bačića i Bojana Dragojevića, koji su Nedi do sada uradili puno hitova.

- Ovaj spot smo želeli uraditi raskošno, veselo, sa plesačicama, trubačima, video efektima. Sjajan stajling prati ovu muzičku numeru, a specijalne kostime, kako za mene tako i za igračice, statiste i trubače uradio je Bane Dević, dok je za make-up bio zadužen Srđan Petković. Pesma je zapravo pop, ali trubači u instrumentalu daju neku dozu balkanske egzotike, rekla je pevačica i otkrila ko se pojavljuje u spotu

-Zanimljivost je pojavljivanje u spotu i trubačice Danijele, sa svojim bendom koji nosi njeno ime i važi za jednu od najboljih instrumentalista te vrste muzike u regionu. Biće posebno zanimljivo otpevati je u Las Vegasu gde nastupam 3. maja na Festivalu European Music Fest - rekla nam je Neda koja se već nekoliko meseci uporedo sa svim koncertnim aktivnostima sprema za spektakularni festival u Las Vegasu gde će predstaviti muziku ovog dela sveta u 60-minutnoj tački koju će imati.

Premijera spota "Premalo mi je" u režiji Vedada Jašarevića, očekuje se za nekoliko dana. Do tada, pogledajte tizer.

Hellomagazin.rs Andreja Damjanović/Printscreen
Tagovi: neda ukraden

Pročitajte još