Juraj Zigman je kreirao haljinu za Jelenu Karleušu: Ona predstavlja apsolutni DNK mog brenda!

Juraj Zigman je kreirao haljinu za Jelenu Karleušu: Ona predstavlja apsolutni DNK mog brenda!

Autor: | 30/01/2019

0

Na sinoćnjoj MAC spektakularnoj manifestaciji, Jelena Karleuša se pojavila u božanstvenoj crvenoj haljini koja je privlačila sve poglede, što zbog bogatstva materijala i neobičnog i smelog kroja, što zbog činjenice da joj je stajala savršeno.

"Krivac" za Jelenin spektakularni  izgled je hrvatski dizajner Juraj Zigman, sa svojim brendom koji postoji već više od jedne decenije i koji oblači mnoge domaće i strane zvezde.

 

View this post on Instagram

 

#zigman

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on Jan 23, 2019 at 3:18pm PST

On je na svom Instagramu pre jeleninog nastupa postavio fotografiju haljine u izradi, ali trijumf je usledio nakon pojavljivanja Jelene na MAC-u.

 

View this post on Instagram

 

#thedress ❤❤❤❤❤❤❤❤??

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on Jan 29, 2019 at 1:56pm PST

Inače, Juraj je objasnio da je Jelena žena koja je ona prava koja može da nosi njegove kreacije.

- Svaka žena s estrade priča je za sebe, ali sve imaju isti cilj – žele da izgledaju posebno i budu zapažene, a moj je cilj jednak. Želim da se svaka žena koja nosi moj dizajn tako oseća.

View this post on Instagram

Her Majesty THE DRESS @zigman_official ??

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jan 30, 2019 at 4:16am PST

- Želim da o sebi stekne taj stav i oseti tu energiju kada obuče moju odeću. Ne želim da moje klijentkinje budu prosečne ziherašice koje se moraju svima dopasti.

 

View this post on Instagram

 

#zigman #makingof

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on Jan 24, 2019 at 11:19am PST

- Biti drugačiji i imati na sebi nešto što ne mora svako da razume, te nešto što će biti kritikovano, to je moja filozofija odevanja. Ja radim takve kreacije, a ne kreacije na koje će se vrlo brzo zaboraviti ili za koje će neko reći da su OK, dobre ili lepe. Želim da izazovem reakciju - izjavio je Zigman koji je zatim istakao: 

- Svi znaju da sam pronašao ženu koja predstavlja apsolutni DNK mog brenda, a to je Jelena Karleuša. S njom raditi, to je priča za sebe. Tu se najviše oseti da ona nosi odeću, a ne odeća nju i to mi je veoma uzbudljivo - rekao je Zigman u jednom intervjuu.

hellomagazin.rs/m.g. Sky Music/Marko Edge