Jelena Rozga muziku i tekst Emine Jahović pretočila u baladu koja će vas rasplakati: Poput krvi je protekla kroz mene! (video)

Jelena Rozga muziku i tekst Emine Jahović pretočila u baladu koja će vas rasplakati: Poput krvi je protekla kroz mene! (video)

Autor: | 29/01/2019

0


Nova pesma jedne od najtraženijih izvođača regiona, Jelene Rozge, donosi emociju koja sve one koju su preslušali novu numeru pod nazivom “Moje proljeće” nije ostavila ravnodušnim. 

Emotivan tekst i muziku koja dopire do srca svih žena, potpisuje Emina Jahović, a interpretacija Jelene Rozge će postaviti nov standard kada su balade u pitanju.

I spot nam zaista prikazuje Jelenu na kojoj možemo videti kako je na nju uticala ova pesma. Prelepa Splićanka u ekranizaciji “Mog proleća” gori od emocija i tako vešto prenosi sopstvene osećaje na publiku, da vas njeno izvođenje numere tera da je preslušavate iznova i iznova.

- Ova pesma za mene nosi posebnu emociju, a vidim i za sve ljude oko mene. Retke su pesme koje dok pevate stvaraju onaj osećaj u stomaku kao da pesma poseduje vas, jer je jaka, jer se svako može pronaći, jer nosi onu emociju koja je sirova i čista. Teško mi je bilo da otpevam, a ujedno nikad lakše, jer je osećam svojom i jer je poput krvi protekla kroz mene - pručila je Jelena.

Muziku i tekst za ovu divnu baladu uradila je Emina Jahović, a Jelena je te emocije iznela na savršen način.

Ove Jelenine reči jasno možemo da osetimo slušajući numeru, a prvo i premijerno izvođenje pesme uživo, publika može ispratiti večeras u Štark Areni, na manifestaciji pod nazivom  “Music Academy Awards” u Beogradu. Nakon ovako jakih poruka možemo samo da zamislimo kako će Jelena dopreti do srca publike koja se nalazi na licu mesta ovog velikog spektakla.

hellomagazin.rs Petar Vilović
Tagovi: jelena rozga MAC

Najnovije vesti