Jelena Karleuša je obećala spektakl i to je ostvarila: Diva dočekana frenetičnim aplauzom, a onda je usledio šok! (video)

Jelena Karleuša je obećala spektakl i to je ostvarila: Diva dočekana frenetičnim aplauzom, a onda je usledio šok! (video)

Autor: | 29/01/2019

0

Na ovogodišnjem prvom po redu MAC-u, Jelena Karleuša je stigla u predivnoj crvenoj haljini, s decentnom šminkom, graciozna i tiha, a kao što je i obećala nije komunicirala sa novinarima, ali je zato obećanje dato pred početak ove sjajne manifestacije ispunila.

Jelena je po glasovima publike  dobila nagradu za najbolju kolaboraciju za numeru "Bankina" koju je uradila sa Acom Lukasom.

Zahvalivši se na nagradi koju su joj uručili Sergej Ćetković i Lena Kovačević, Jelena je nagradu posvetila svojoj mami Divni.

 

View this post on Instagram

 

Nagrada za KOLABORACIJU GODINE #jelenakarleusa #bankina @karleusastar

A post shared by JELENA KARLEUSA CLUB (@karleusaclub) on Jan 29, 2019 at 1:46pm PST

Na bini koja je opremljena najmodernijom tehnikom i prilagođena zahtevima svih izvođača, Jelena je na spektakularan način premijerno izvela svoju novu  numeru pod nazivom "Lajk".

- Očekujte spektakl, pucaćemo iz svih topova - poručila je Jelena pre početka manifestacije koja je na jednom mestu okupila najveće muzičke zvezde iz regiona.

Njeni fanovi koji su željno iščekivali kada će je videti na sceni su je dočekali frenetičnim aplauzom i uzvicima podrške.

Svoju numeru Jelena je započela sjajnim i strašnim kadrom uz narativ kojim je rekla ko je i kako se oseća, ali na jedan spektakularan i vrlo realističan način.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Račić (@minkar23) on Jan 29, 2019 at 2:12pm PST

"I evo je. Posle svega. Evo je majka dvoje dece. Supruga. Zvezda. Njeno dostojanstvo. Njeno ime. Ima lepu kožu. Bleda je. Kao da je ovde već dugo. Mada, kada malo bolje pogledam, nešto mi ovde nedostaje. Ne vidim krv, a miriše na nju. Na nasilje bez noža. Bez pištolja. Na zlo. I to ono koje više nije moglo da utiče na nju pa je rešila da utiče na to kako je drugi vide..."

"Zbog nje i svih njih odlučila sam da budem heriona svog života. A ne žrtva u vašim očima", poručila je moćno Jelena.

 

View this post on Instagram

 

#mac #mac2019 #musicawardsceremony #jelenakarleusa #karleusastar #lajk #karleusalajk #diva #jk #starkarena

A post shared by BANE ĐOKIĆ (@banedjokic_official) on Jan 29, 2019 at 2:18pm PST

 

hellomagazin.rs/m.g. Printscreen/Youtube/Marko Edge