Jelena Karleuša donela konačnu odluku nakon teškog perioda

Jelena Karleuša donela konačnu odluku nakon teškog perioda

Autor: | 28/01/2019

0

Jelena Karleuša čiji život se iz temelja uzdrmao nakon skandala koji danima puni novinske stupce, a u želji da zaštiti svoju porodicu i brak, odlučila je da se posveti isključivo poslu i pokuša da ostane pribrana u teškoj situaciji.

Ona je povodom svega donela konačnu odluku, objaviviši saopštenje u kojem objašnjava da će za sve medije u narednom periodu ostati nema.

- Sve navodne izjave u medijima od strane Jelene Karleuše, Duška Tošića ili članova njihove porodice, apsolutna su izmišljotina. Svi navodi u medijima, a tiču se para Karleuša-Tošić, deo su novinarskog nagađanja. Jelena je duboko pogođena i povređena surovim medijskim linčom, kršenjem njenih ljudskih prava, prava na istinu i fer plej borbu. Zbog toga, do daljnjeg, neće komunicirati sa medijima. Hvala svima na razumevanju - piše u saopštenju njene PR službe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jan 25, 2019 at 12:30am PST

Jelenu očekuje i nastup na MAC-u, gde će po prvi put izvesti svoju novu pesmu pod nazivom "Lajk", a njenih dva miliona fanova sa društvene mreže Instagram, jedva čekaju nastup.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAC /Music Awards Ceremony (@music.awards.ceremony) on Jan 11, 2019 at 12:54pm PST

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATA Images