Ana Nikolić spremna na kompromis, ali još uvek nije dobila razvod braka?

Ana Nikolić spremna na kompromis, ali još uvek nije dobila razvod braka?

Autor: | 28/01/2019

0

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta uspeli su da postignu dogovor o brizi nad njihovom jednogodišnjom ćerkom Tarom, koja će ubuduće provoditi četiri dana sa majkom, a tri sa ocem.

Iako se ne viđaju toliko često, redovno se čuju i dogovaraju o svemu što ima veze sa njihovom naslednicom i do sada nisu imali ni najmanji problem i nesuglasicu. Kako je inicijator ovog pomirenja i spuštanja tenzije bila Nikolićeva, upravo je to razlog zbog kojeg Stefan još uvek neće da potpiše sporazumni razvod braka, jer se verovatno nada da će obnoviti romansu sa aktuelnom suprugom.

- Rasta je i pre mogao da viđa Taru kad god je hteo, ali je to bilo samo preko dana. Ujutru bi došao po ćerku u Anin stan, a predveče ju je vraćao. Pre nekoliko dana Ana je pozvala Rastu i predložila mu idealno rešenje, koje se njemu odmah dopalo. Rekla mu je da on ima pravo da podjednako provodi vreme sa Tarom i da je ona saglasna s tim da dete bude tri dana kod njega, a ostala četiri dana u nedelji kod nje. Stefan je bio iznenađen Aninim predlogom, nije očekivao tako nešto jer su imali baš slabu komunikaciju. Naravno, odmah se složio i odgovorio joj da mu se sviđa ta ideja - kaže sagovornik blizak poznatoj pevačici za pomenuti list.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Jan 12, 2019 at 3:56am PST

U želji da svojoj mezimici priušti adekvatnu brigu i negu, reper je angažovao ženu koja će biti u njegovom stanu na Vračaru kada tamo boravi malena Tara.

- Stefan vikendom nastupa, pa je bilo logično da ponedeljkom, utorkom i sredom Tara bude kod njega. To je takođe bio Anin predlog. Rasta je samoinicijativno odlučio da zaposli dadilju koja će 24 sata biti sa Tarom tokom ta tri dana i paziti na nju. On je veoma pažljiv prema ćerki, trudi se da provodi najviše vremena s njom, izvodi je u šetnje, igraju se i učestvuje u svim aktivnostima s njom. Iz tog razloga u svoj studio odlazi samo uveče ili kasno po podne, kada njegovi roditelji dođu da obiđu unuku - dodao je izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Dec 1, 2018 at 4:58am PST

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images
Tagovi: ana nikolić

Pročitajte još