Britanski tabloid se izvinio Melaniji Tramp za članak s netačnim informacijama

Britanski tabloid se izvinio Melaniji Tramp za članak s netačnim informacijama

Autor: | 27/01/2019

0

Članovi uredništva i uprave Daily Telegrapha 'bezrezervno' su se izvinili Melaniji Tramp i pristali da isplate obeštećenje za članak objavljen prošle nedelje

U listu kažu da će odšteta biti 'značajna' i pokriće advokatske troškove prve dame SAD-a. U saopštenju Daily Telegraph-a stoji da je u priči s naslovnice pod nazivom 'The Mystery of Melania' napisano mnoštvo netačnih informacija, piše u subotu BBC.

Među njima je i podatak po kojem profesionalna manekenska karijera aktuelne prve dame Amerike i nije bila preterano uspešna dok nije srela svojeg sadašnjeg supruga, te onaj po kojemu je u izbornoj noći plakala.

 

Iz uprave lista kažu da ti podaci o Melaniji Tramp nisu smeli da budu objavljeni i da su spremni da plate odštetu.

U članku objavljenom u subotnjem izdanju list joj upućuje izvinjenje i navodi da je gospođa Tramp 'bila uspešna manekenka i model i pre nego što je srela sadašnjeg supruge te da je uspela u karijeri bez njegove pomoći'.

Uz ostalo, Daily Telegraph se izvinjava i što je pogrešno napisano kako su se majka, otac i sestra gđe. Tramp 2005. preselili u Njujork kao i da žive u zgradi u vlasništvu Donalda Trampa.

U današnjem članku se demantuje informacija po kojoj otac Melanije Tramp izgleda zastrašujuće, kako je list ranije pisao, te da nije bio strog prema članovima svoje porodice.

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: Melanija Tramp

Pročitajte još