Vladan Savić: Emotivan sam i lak na suzama

Vladan Savić: Emotivan sam i lak na suzama

Autor: | 26/01/2019

0

Pevač Magla benda otkriva kada je shvatio da je njegova verenica ona prava i kako je reagovao na vest da će uskoro postati tata

 
Prvih dana nove godine pronela se vest da ćete postati otac. Primate li čestitke?

- Naravno, hvala najlepše. Postaću ćalac. (smeh) Nisam ni slutio da će naša zajednička fotografija, koju je Jovana objavila na „Instagramu“ uz potpis „Nas troje“, izazvati toliko interesovanje. Ali, kad je već tako, nema razloga da krijem sreću.

Kada očekujete prinovu?

- Pratite Jovanin profil na „Instagramu“, verujem da će u nastupajućem periodu deliti informacije o tome koliko meseci i nedelja je preostalo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladan Savic Magla bend (@vladansavic) on Nov 18, 2018 at 2:46am PST


Kako ste se osećali kada vam je izabranica saopštila da ćete postati tata?

- Ja sam njoj saopštio da će postati mama. Bez šale, planirali smo roditeljstvo, a kockice su se tako lepo složile da smo srećnu vest saznali na našu krsnu slavu, „Svetog Arhanđela“.

Plaše li vas obaveze koje roditeljstvo nosi?

- Otkad znam za sebe pričam kako živim za to da osnujem zdravu i brojnu porodicu. Tako sam vaspitan. Radujem se svemu što me čeka. Siguran sam da ćemo se Jovana i ja lako izboriti sa svim obavezama, a uvek možemo da računamo na pomoć najbližih.

Da li je u najavi i odlazak pred oltar?

- O tom, potom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladan Savic Magla bend (@vladansavic) on Oct 31, 2018 at 8:52am PDT


Vaš bend svirao je na svadbi Severine i Igora Kojića, a koga biste vi voleli da angažujete za tu priliku?

- Bez lažne skromnosti, nema mnogo bendova koji imaju tako širok repertoar. Voleo bih da mi svira „Magla bend“, ali iz objektivnih okolnosti, da ne kažem zbog sprečenosti pevača, to je neizvodljivo. (smeh)

Koju pesmu naručujete na slavljima?

- Emotivan sam i lak na suzama. Uz baladu Bekija Bekića „Čubura“ uvek se rasplačem.

Sećate li se trenutka kada ste pomislili: „Jovana je ona prava“?

- Nas dvoje smo od prvog dana „profunkcionisali“. Imali smo sreću da se nađemo i prepoznamo, a dalje je sve išlo spontano i fino.

Kakvi ste kad ste zaljubljeni?

- Moji najbliži se šale da, kad sam zaljubljen, prosto „odlepršam“ iz njihovih života. To je normalna stvar. Ne ljutim se na prijatelje koji, kad započnu vezu, žele da što više vremena provode sa osobom koju vole. Naravno, nikada ne bih zapostavio porodicu i prijatelje, ali činjenica je da ih viđam ređe nego inače.

Koju žensku osobinu nikada nećete razumeti?

- Da li pitanje uključuje i devojke koje su u drugom stanju? (smeh)

Sudeći po vašem profilu na „Instagramu, često putujete. Koja destinacija je ostavila poseban utisak?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladan Savic Magla bend (@vladansavic) on Jun 28, 2018 at 11:07am PDT

- Zauvek će mi ostati u sećanju trenutak kada sam kročio na Tajland. Pogledao sam u kuma i rekao: „Ja sam u prošlom životu ovde živeo“. Ne znam zašto, ali tako sam se osećao. Nestvarno iskustvo.

Ko je kumovao nazivu benda?

- Bend je osnovan 2007, a ja sam došao tri godine kasnije. Kada su se momci okupili, prvo su napravili repertoar. Na vrhu spiska bila je „Magla“ Josipe Lisac. I, ideja se sama nametnula.

Sećate li se šta ste kupili od prvog honorara?

- Prvi nastup pred publikom imao sam sa 15 godina. Honorar je bio dve prosečne plate u Srbiji. Razmišljao sam šta bih mogao da kupim, a jedino što mi je padalo na pamet bio je novi telefon.

Da li je, jubilarni, 30. rođendan, koji ste prošle godine proslavili, bio poseban?

- Moj rođendan nikad nije običan dan, volim da ga obeležim sa društvom. Trideseti sam organizovao na reci, na otvorenom splavu. Super smo se proveli.

Žene se protiv stresa bore šopingom, a muškarci?

- Mene šoping unervozi. Kako uđem u tržni centar, jako mi se zavrti u glavi. Trudim se da se što manje zadržavam, retko probam odeću koju kupim. Svakodnevni stres umirujem na razne načine, a u poslednje vreme nekom igricom na telefonu. Znam da postoji milion boljih načina da provedem vreme, ali trenutno mi tako prija.

Šta od svakog ponedeljka počinjete da radite?

- Poslednje dve godine vrlo sam aktivan, svakog ponedeljka krećem u teretanu. Do utorka. (smeh) Više me niko ne uzima ozbiljno. Kad kažem, a to govorim svakog vikenda, da od ponedeljka krećem u teretanu, ponašaju se kao da sam rekao: „Ćao, drugari, šta radite?“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladan Savic Magla bend (@vladansavic) on Mar 5, 2016 at 2:08am PST


Kako se osećate kad pročitate da ste najlepši frajer na našoj javnoj sceni?

- Polaskan sam. Ako neko to napiše, pretpostavljam da tako i misli. U poslu kojim se bavim bitno je da čovek zna da peva, ali i da ima energiju i dobar izgled. I, da ne bude zabune, ne mislim da sam najlepši.

Koliko tetovaža imate?

- Jednog dana ću ih prebrojati. Imam ih dosta, ne znam tačan broj. I neću se zaustaviti. Nadam se da mama neće čitati ovaj broj „Helloa!“. Mnogo je teško podnela moju prvu tetovažu, koja jedva da je bila vidljiva. Morao sam da joj kupim dve kese slatkiša da bih je odobrovoljio. (smeh)

Po čemu ćete pamtiti saradnju sa Natašom Bekvalac?

- Ona je veliki profesionalac. Spojila nas je odlična pesma, kakva se retko nalazi u današnje vreme. Na snimanju spota vladala je sjajna energija. Sve pohvale za Natašu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladan Savic Magla bend (@vladansavic) on Dec 3, 2018 at 10:32am PST


Ovih dana Srbija je okovana snegom. Da li ste iskoristili priliku da napravite Sneška Belića?

- Nisam iskoristio priliku ni da okitim jelku, a pošto je Jovani i meni to bila velika želja, možda ćemo to učiniti ovih dana, pa neka stoji do kraja januara. Na temu zimskih aktivnosti stigao sam jedino da izguglam kako da mi auto ne prokliza na snegu.

Eva Čubrović Nemanja Novaković/NN MEDIA/Instagram/Vladan Savic
Tagovi: vladan savić

Najnovije vesti