Hilari Daf: Prvi put sam ostala sama sa dvoje dece, nije lako

Hilari Daf: Prvi put sam ostala sama sa dvoje dece, nije lako

Autor: | 25/01/2019

0

Biti majka je najlepši ali i najzahtevniji posao na svetu koji iziskuje 24-časovno angažovanje, sedam dana nedeljno, bez odmora i slobodnih dana. Slavne ličnosti uglavnom imaju pomoć dadilja, pa kroz ovo iskustvo prolaze uz manje stresa i napora

Glumica Hilari Daf je  majka dvoje dece, šestogodišnjeg Luke i tromesečne Banks Vajolet Bejr, i  opisala je jedno jutro koje je provela sama sa decom, i to usred radne nedelje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on Oct 29, 2018 at 6:38pm PDT


-Danas sam prvi put usred nedelje, ujutru kad je škola, ostala sama s dvoje dece. Dojenje, pripremanje doručka, oblačenje njih oboje, pa sebe, pakovanje neopohodnih stvari koje nosimo napolje.Tu su i kućni ljubimci koje je trebalo nahraniti- ribice i četiri psa. Neopisivo iskustvo, sve - samo ne jednostavno i lako. Ali, uspela sam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on Jan 22, 2019 at 10:47am PST


-I moram priznati da sam zbog toga ponosna na sebe i ponosna na sve mame na svetu koje smognu snage sve to da odrade  i koje tako funkcionišu svaki dan. Zaslužile ste pohvale, napisala je i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on Sep 5, 2018 at 5:04pm PDT


-Kada sam obukla bebu, ostalo mi je pet minuta da se malo našminkam... a kada sam se okrenula imala sam šsta i da vidim. Luka je uzeo moj ruž za usne i napravio ratničke crte po licu- napisala je na 31-godišnja glumica.
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: hilari daf

Pročitajte još

Najnovije vesti