Šta je otkrila originalna prepiska princeze Dajane sa bliskom prijateljicom

Šta je otkrila originalna prepiska princeze Dajane sa bliskom prijateljicom

Autor: | 24/01/2019

0

Brak princeze Dajane i princa Čarlsa i danas izaziva mnoge kontroverze, a na tu temu su ispisane razne verzije priča. U svakom slučaju, omiljena princeza vrlo je mlada uplovila u bračnu luku i postala deo kraljevske porodice.

Princeza Dajana ga je volela: Preminuo Oliver Hoar, čovek koji ju je ostavio preko pisma

https://www.instagram.com/p/BtAKkL4F9C9/?utm_source=ig_web_copy_link

Možda je na početku bila zaljubljena, ali ljubav prema suprugu splasnula je s godinama, a to dokazuju i pisma koja su trenutno na aukciji.

U emotivnim ličnom pismima koje je slala prijateljici i tadašnjoj urednici britanskog Voga, Elizabet Tilberis, nesrećno preminula princeza Dajana otkrila je mnogo toga o svome odnosu sa suprugom Čarlsom.

Razmena komunikacije pismima između dve dame bila je dugo skrivana, a trenutno se nalazi na aukciji u Njujorku. Tom prilikom je otkriven i sadržaj pisama.

Rijana: Dirnulo me je što je princeza Dajana patila kao i svaka žena na ovom svetu

Nedugo nakon njenog famoznog snimanja za Vog povodom 30. rođendana, princeza Dajana je timu iz modnog magazina zahvalila na sjajnom iskustvu.

-Opustili ste me, osećam se relaksirano okružena s vama. Hvala vam što uvek mislite na mene, započela je Dajana u jednom svom pismu elegantnim rukopisom.

U drugom pismu nastalom u martu 1991. godine, omiljena princeza pak piše i o detaljima svog bračnog života, kada joj se pokrala malena greška.

-Malo me strah da neće biti objavljenih fotografija za moj rođendan. Toliko je toga trenutno u vazduhu, moj 30. rođendan i 10. godišnjica braka- osećam da je previše ove dame u medijima i to me plaši.

https://www.instagram.com/p/Bs7sqj6gy5S/?utm_source=ig_web_copy_link

Stručnjaci koji su detaljno proučili sadržaje pisanih ostavština preminule princeza shvatili su da je pobrkala datume važnih godišnjica.

Naime lejdi Di rođena je 1. jula, a za princa Čarlsa udala se 29. jula.

Dejli Mejl piše da su obožavatelji i kolekcionari za ova unikatna pisma spremni da izdvoje od 5000 do 7000 dolara.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još