Otac Ane Kokić: Moju ćerku razvod neće poljuljati, ima čvrst karakter i borac je

Otac Ane Kokić: Moju ćerku razvod neće poljuljati, ima čvrst karakter i borac je

Autor: | 24/01/2019

0

Ana Kokić i Nikola Rađen stavili su tačku na brak dug deset godina, a pevačicin otac Stevan Kokić kaže da mu je žao što se to dogodilo.

- Meni je iskreno žao, jer sam i ja prošao kroz tu fazu i znam da joj nije prijatno Ipak su oni javne ličnosti, pa je njima teže za razliku od običnih ljudi. Izloženi su više javnosti, izmišljenim pričama i aferama. Običnim ljudima je lakše, imaju svoj mir - kaže Anin tata za Kurir.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/ana-kokic-i-nikola-raden-potvrdili-zajedno-smo-doneli-odluku-da-stavimo-tacku-na-nas-brak/

- Žao mi je pogotovo zbog njihovih ćerki, ipak su u pitanju dve devojčice, tek počinju svoje živote. Meni je žao što se to događa, ali ja ne mogu ništa da promenim. Ona zna najbolje šta se tu dogodilo i zašto su tako odlučili. Ja ih nisam spajao, ja ih neću ni razdvajati- bio je iskren Stevan koji smatra da njegovu ćerku razvod neće poremetiti i da ona iz svega može samo da izađe jača.

Ana Kokić velikog srca: Dirljiva poruka ocu posle 17 godina

- Ja je znam od rođenja, otac sam joj, ona je inteligentna, pametna, borac je. Neće ona dozvoliti da se nešto loše desi u njenom životu, ja joj ništa loše i ne želim. Neće je razvod poljuljati, ima čvrst karakter i borac je i uvek istera svoje. Uporna je, takvu je znam - ističe on.

 

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: Ana Kokić

Najnovije vesti