Ništa od najlepšeg para Holivuda: Bred Pit i Šarliz Teron ipak nisu zajedno

Ništa od najlepšeg para Holivuda: Bred Pit i Šarliz Teron ipak nisu zajedno

Autor: | 23/01/2019

0

Od kako su se Anđelina Džoli i Bred Pit razveli  u septembru 2016. godine, holivudskom glumcu su pripisivali brojne lepotice. Iako se od razvoda primirio i ne pojavljuje se često na javnim događajima sa novim partnerkama, šuškalo se da je bio u vezu sa profesorkom Neri Oksman.

S obzirom na to da su bili suviše različiti, njihova ljubav nije dugo potrajala, pa je 54-godišnji glumac nastavio sam.

A onda je odjeknula vest da je našao partnerku koja može da mu parira po svemu: popularnosti, izgledu, talentu i bogastvu - Šarliz Teron. Kao šlag na tortu je stigla informacija da Bredova bivša supruga Anđelina ne podnosi "atomsku plavušu"

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/tajni-rat-andeline-dzoli-i-sarliz-teron-ne-podnose-se-vec-godinama-a-sada-je-jos-gore-video/

Jedan očevidac je tvrdio da su Šarliz i Bred sedeli u uglu bara na holivudskom partiju posle premijera svojih filmova i iskazivali naklonost. Pojavila se i priča da su se zbližili na zajedničkom snimanju za Brajtling pre šest meseci .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @nude_lispector (@bradpitt_theman) on Jan 20, 2019 at 8:08am PST


Međutim sada su se pojavili napisi da oni zapravo nikada nisu izašli zajedno, niti su se ikada zabavljali. Izvor Pipla tvrdi da su navodi o njihovoj vezi lažni.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti