Janko Tipsarević: Biljana je svima dokazala da nije  „dosadna“ žena sportiste

Janko Tipsarević: Biljana je svima dokazala da nije „dosadna“ žena sportiste

Autor: | 23/01/2019

0

Janko i Biljana Tipsarević su u srećnom braku od 2010. godine, a kruna njihove ljubavi je ćerka Emili, koja je proslavila svoj peti rođendan. Upravo je ovaj radostan dan bio povod da se teniser javno zahvali svojoj supruzi i istakne koliko mu znači njena podrška.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on Nov 24, 2018 at 12:08am PST


– Moja žena je i dalje jedna od mojih najvećih inspiracija, zbog svoje radne etike, predanosti porodici i hrabrošću da juri svoje snove. Život mi je mnogo lakši jer se budim pokraj nekoga ko se podjednako kao ja trudi da bude najbolja verzija sebe. Mnogi ne znajz, ali ona je još od etinjstva imala san da bude modni dizajner, a pre nešto više od tri godine pokrenula je svoju modnu kuću. To je bila velika odluka, i to u Srbiji, s tim da je jedan broj ljudi verovao da je ona „dosadna“ žena profesionalnog sportiste. Dokazala je da su pogrešili - ponosno je istakao teniser i dodao da je ćerka najbitnija u njihovim životima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on Sep 6, 2018 at 12:31am PDT


-Emili je, i uvek će biti, broj jedan u našem životu. Ipak, to ne bi bilo moguće bez ogromne podrške Emilinih deda i baka, koji su toliko uključeni u naš život - naglasio je Tipsarević.

Hellomagazin.rs Patrik Rejnoso/Instagram/Janko Tipsarevic

Pročitajte još