Rapsodija u zelenom: Elegantna Kejt Midlton nikad nije izgledala bolje

Rapsodija u zelenom: Elegantna Kejt Midlton nikad nije izgledala bolje

Autor: | 22/01/2019

0

Omiljena članica kraljevske porodice Kejt Midlton sve je oduševila svojim modnim izborom prilikom posete Levišamu u južnom Londonu u sklopu humanitarnog događanja pod nazivom Family Action.

Za ovu je priliku 37-godišnja supruga princa Vilijama izabrala ženstvenu haljinu (Beulah) u zelenoj boji ukrašenoj kaišem zmijskog uzorka čija je cena 550 dolara.

Ovim je potezom Kejt mnoge podsetila na Megan Markl koja redovno bira odeću brendova koji poštuju etičke principe poslovanja poput Outlanda.

Embed from Getty Images

Elegantni stajling kojem je teško naći manu, Kejt je zaokružila štiklama od zelenog somota i odgovarajućom torbom.

Kosa u laganim talasima i malo nakita bili su tačka na 'i' ovog sjajnog dnevnog izdanja.

Inače, kako se već neko vreme spekuliše, najzanimljiva je tema s britanskog kraljevskog dvora navodna svađa i netrpeljivost između dve kraljevske snaje - Megan Markle i Kejt Midlton. Ali, stručnjaci za kraljevsku porodicu sada tvrde kako Megan, koja je tek osam meseci ravnopravna članica, nikada nije ni imala šansu da zaseni i oduzme popularnost vojvotkinji od Kembridža.

U Gardijanu su tako napisali: 'Megan nikada nije imala šanse, jer ako pogledate i trenutak kada obe vojvotkinje urade istu stvar, reakcije ne mogu biti drugačije nego što jesu. Baš kao i Megan, i Kejt je već nekoliko puta prekršila protokol, ponajviše izborom haljina čija je dužina daleko iznad kolena, ali to nikome nije zasmetalo.'

Embed from Getty Images

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti