Adrijana Lima nema sreće: Došao je kraj ljubavi i sa mlađanim piscem Metinom Harom?

Adrijana Lima nema sreće: Došao je kraj ljubavi i sa mlađanim piscem Metinom Harom?

Autor: | 22/01/2019

0

Slavna manekenka Adriana Lima ponovo je singl. Nakon godinu i po dana veze, ona i turski pisac Metin Hara odlučili su da prekinu vezu, kako prenose američki tabloidi.

Lima i Hara upoznali su se u julu 2017. godine, što je manekenka zabeležila i na svojem Instagramu uz opis:

- Srećna sam što sam upoznala ovakvu skromnu dušu. Planiramo inspirativne projekte. Ostanite divlji, ostanite slobodni - napisala je tada manekenka.

 

View this post on Instagram

 

True treasure: Family———————————————- Gerçek hazine: Aile Fotoda dikkat edilecekler: 1-Duvarda Türkçe ne yazıyor? 2-Benim serçe parmağım :) #iyilikkazanacak

A post shared by Metin Hara (@metinhara) on Aug 18, 2018 at 7:08am PDT

Samo mesec dana nakon upoznavanja, Adriana i Metin snimljeni su kako se ljube na jahti u Turskoj i od tada je izgledalo kao da im u vezi cvetaju samo ruže. Tada je svog novog dečka upoznala sa decom koje je dobila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, a par je često na društvenim mrežama objavljivao romantične zajedničke fotografije. Ipak, poslednju je objavio Metin još u oktobru prošle godine, što je već moglo ukazivati na to da planiraju raskid.

 

View this post on Instagram

 

True courage for a man is to love her scars.

A post shared by Metin Hara (@metinhara) on Oct 22, 2018 at 11:50am PDT

Čuveni top model rastala se od srpskog košarkaša Marka Jarića u maju 2014, posle pet godina braka, a zahtev za razvod podneli su u januaru 2015. Adrijana je nakon toga uplovila u vezu i sa bokserom koji je poznat pod nadimkom, Big Džo, koja takođe nije dugo trajala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Skriver_Strijd (@romee_skriver) on Jan 22, 2019 at 5:57am PST

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Adrijana Lima