Tajni rat Anđeline Džoli i Šarliz Teron: Ne podnose se već godinama, a sada je još gore? (video)

Tajni rat Anđeline Džoli i Šarliz Teron: Ne podnose se već godinama, a sada je još gore? (video)

Autor: | 21/01/2019

0

Nekoliko puta posvađale su se zbog uloge, a kako donose britanski mediji, Džoli misli da Šarliz pokušava da je kopira. Izvori bliski glumicama tvrde da je njihova netrpeljivost 'javna tajna'.

Kako je preneo The Sun, američki glumac Bred Pit (55) već je nepunih mesec dana u vezi s glumicom Šarliz Teron (43). Iako su na početku pokušali da sakriju vezu, izvor blizak paru tvrdi da nisu 'silazili' jedno s drugog na prikazivanju filma prošlog vikenda.

 

Šarliz je već par puta posetila Breda u njegovom domu u Los Anđelesu, ali još uvek nije upoznala njegovu decu.

Ipak, s njihovom vezom možda se neće složiti Anđelina Džoli (43). Nova devojka holivudskog glumca navodno se već godinama ne slaže s Bredovom bivšom.

 

Nekoliko puta posvađale su se zbog uloge, a kako donose britanski mediji, Džoli misli da Šarliz uporno pokušava da je kopira. Iako se nikad nisu javno posvađale, izvori bliski glumicama tvrde da je njihova netrpeljivost 'javna tajna'.

 

Anđelina i Šarliz prvi su se put posvađale zbog glavne uloge u rimejku filma 'Ubistvo u Orijent Ekspressu', iako na kraju nijedna od njih dve nije dobila željenu ulogu.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty