Šinejd O' Konor preživela novu dramu, nestao joj je sin Šejn

Šinejd O' Konor preživela novu dramu, nestao joj je sin Šejn

Autor: | 21/01/2019

0

Pevačica Šinejd O' Konor u toku jučerašnjeg dana objavila je zabrinjavajući tvit, ali ovoga puta nije bilo reči o njenim psihičkim problemima, već se radilo o njenom sinu.

Ona ja na Tviteru podelila fotografiju sina uz reči:

- Ovo je moj 14-godišnji sin. Nema ga od petka. Poslednji put je viđen u Viklou oko 7.42 večeras. Najverovatnije Navodno je krenuo kući s nekim pod imenom Orlando. Ako ga vidite ili se nalazi kod vas, molim vas kontaktirajte policiju.

Foto Twitter printscreen

 

Šinejd je navela i da je zabrinuta, jer je u proteklim nedeljama prijavljen nestanak više dece, a pokušala je i da locira momka po imenu Orlando, preko tvitera:

- Orlandovi roditelji iz okruga Viklou, da li je moj sin kod vas, nemam informaciju o vama, zato pokušavam da vas lociram putem Tvitera - napisala je Šinejd.

Policija u Irskoj je tragala za dečakom, a danas u popodnevnim satima Šinejd je objavila da Šejn pronađen živ i zdrav, zahvalivši se bogu na tome i na šaljiv način objasnila kako se oseća:

- Šejne O’Konore, ti mali majmunčiću. Premlad si da bi bio na mojoj stranici! Ovde je mesto samo za one 18+. Izlazi iz kreveta ili te sofe dragi moj, vreme je za školu. Volim te. Kada budeš napunio 16, bićeš general. U međuvremeu sam to ja!

hellomagazin.rs Guliver/Getty/Splash
Tagovi: Šinejd O'Konor

Najnovije vesti