Milica Dabović: Pišem knjigu o mom životu

Milica Dabović: Pišem knjigu o mom životu

Autor: | 19/01/2019

0

Za Milicu Dabović, nekadašnjeg kapitena srpske košarkaške reprezentacije, 2018. godina bila je potpuno drugačija od svih dosadašnjih. Njen život se potpuno promenio dolaskom sina Stefana koji je 21. decembra proslavio prvi rođendan.

Atraktivna mama: Milica Dabović zablistala na proslavi prvog rođendana sina Stefana (FOTO)

Milica, koja je odnedavno član albanskog kluba Fljamurtari, rešila je da svoja životna iskustva podeli sa čitaocima u knjizi koju je počela da piše.

-Dragi moji prijatelji, do sada smo zajedno mnogo toga podelili i jedni druge podržali. Zajedno smo uradili puno toga lepog i uradićemo još puno toga u ovoj godini. Početkom ove godine i ja sam baš kao i svi vi započela rad na nekim novim projektima. Jedan od njih jeste i pisanje knjige o mom životu, karijeri i košarci,  napisala je i zamolila obožavaoce da joj pomognu oko sadržaja.

-U toku je prva faza rada na knjizi koja podrazumeva izradu njenog sadržaja pa bih volela da čujem šta bi ste vi voleli da pročitate između korica o meni, košarci, utakmici i isto tako bih volela da pročitam u vašim komentarima kako biste vi mene opisali i kako me doživljavate - poručila je Milica.

Hellomagazin.rs AntonioAhel/Ata/Mirko Tabašević
Tagovi: Milica Dabović

Pročitajte još

Najnovije vesti