Kraljevski fotograf otkriva: Trenutak u kome je bilo jasno da između Čarlsa i Dajane nema ljubavi (video)

Kraljevski fotograf otkriva: Trenutak u kome je bilo jasno da između Čarlsa i Dajane nema ljubavi (video)

Autor: | 18/01/2019

0

Fotograf koji je više od 40 godina slikao britansku kraljevsku porodicu opisao je trenutak kada je shvatio da je brak između princeze Dajane i princa Čarlsa gotov

Fotograf Artur Evans je otkrio u jednom intervjuu situaciju iz života pokojne princeze Dajane i princa Čarlsa koja mu je jasno stavila do znanja da je njihovoj ljubavi došao kraj.

On je ispričao kako je na poslednjoj turneji koju je kraljevski par odradio zajedno, u Južnoj Koreji 1992.godine bilo jasno da je razvod neizbežan.

-Kad smo bili u Koreji, na poslednjoj turneji, znao sam da je između njih gotovo jer nisu mogli podneti da budu u društvu jedno drugog. Bilo je to tako bedno, ispričao je on za Yahoo.

Dodao je da "niko nije bio iznenađen" kad je mesec dana kasnije objavljeno da se razvode.

Mirror je, prenoseći ovu izjavu, podsetio na izveštavanje njihovog reportera Džejmsa Vitakera koji ih je pratio u Seul.

 

-Stigli su u Koreju s uputstvom da se ponašaju kao zaljubljeni par. Umesto toga, oni su se ignorisali, nisu se ni pogledali. Nije bilo nikakvog fizičkog kontakta između njih. Izgledali su kao dvoje stranaca, pisao je on.

Na turneji su bili u novembru 1992.godine, a njihov je razvod objavljen 9. decembra, piše Mirror. Razvod je okončan 1996.godine, a princeza je poginula 31. avgusta 1997.godine.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram