Aca Lukas za novi Hello!: Unuka Minja najlepši je poklon koji sam dobio za 50. rođendan

Aca Lukas za novi Hello!: Unuka Minja najlepši je poklon koji sam dobio za 50. rođendan

Autor: | 18/01/2019

0

Ako se zadržimo na konstataciji Ace Lukasa da mu u poslu kojim se bavi nema ravnog, ili kako on ume da kaže - “najbolji sam”, o tom segmentu života popularnog muzičara nema potrebe previše govoriti. Uostalom, to “najbolji sam” potkrepljeno je milionskim pregledima pesama na „Jutjubu“, kao i činjenicom da se za svaki njegov koncert traži karta više. S druge strane, Acin privatni život konstantno je pod lupom javnosti, možda i više nego što bi on želeo. Svestan da je i to u opisu njegovog posla, pušta da stvari idu svojim tokom.

U godini za nama proslavio je jubilarni pedeseti rođendan, bez medijske fešte koju bi mnogi na njegovom mestu napravili. Slavlju su prisustvovali tek najbliži članovi porodice, čime je i sebi i drugima jasno stavio do znanja kako je rangirao prioritete. Odluka da okrene novi list došla je spontano, a svaki pogled na sedmoipogodišnju ćerku Viktoriju i osmomesečnu unuku Minju iznova ga podseća da ne postoji cena za sve. Preslatke devojčice bile su ne samo zvezde našeg editorijala već i centralna tema razgovora sa Lukasom koji je, daleko od scene, ponosni deda i otac četvoro dece.

Kažu da koliko god voleli svoju decu, ljudi osete istinsku ljubav tek kada dobiju unuče. Da li je, i na koji način, trenutak kada ste saznali da se rodila Minja bio drugačiji od onih kada su na svet dolazili vaši sinovi i ćerke?

- Pravo da vam kažem mislim da svi koji pričaju da su se osećali ne znam ni ja kako kad im se rodio sin ili ćerka, ili kada su dobili unuče, izmišljaju. Daleko od toga da nisam emotivan, ali meni je sve to isto. Prelepo. Stvarno ne mogu da rangiram kada je emocija bila jača. Znam da je svaki put bilo predivno - i kada sam dobijao decu, i kada se rodila moja prva unuka.

Pretpostavljam da vas bliski prijatelji zovu “deda”. Ljutite li se zbog toga?

- Bolje da vam ne kažem šta im odgovorim kad me oslove sa “deda”, nije za novine. (smeh) Ja se kao nešto bunim, tvrdim da to nisam, a u stvari sam veoma ponosan i uživam. Uostalom, nađite mi jednog dedu koji je nalik meni. Ne postoji. (smeh)

Dok ste se slikali sa Minjom šalili ste se da bi trebalo da napravimo fotografiju na kojoj biste nosili naočare i rešavali ukrštene reči.

Nastavak intervjua pročitajte u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji od petka 18. januara.

 

Eva Čubrović Luka Šarac
Tagovi: aca lukas