Lepota je beznačajna bez zdravlja: Jolanda Hadid se odrekla implanta, botoksa i  filtera

Lepota je beznačajna bez zdravlja: Jolanda Hadid se odrekla implanta, botoksa i filtera

17/01/2019

0

Današnje vreme je nametnulo pritisak da žene i muškarci moraju da izgledaju atraktivno, zgodno, a vidljivi znaci starosti na licu su nedopustivi. Retke su dame sa javne scene koje su odolele da se ne podvrgnu estetskim operacijama. U želji da izgledaju po meri drugih ljudi, često izgube identitet, ali i zdravlje.

Bivša manekenka i rijaliti zvezda Jolanda Hadid vratila se prirodnom izgledu, pa se odrekla implanata u grudima, filera, botoksa i ekstenzija, ali i filtera na fotografijama.

Mama slavnih manekenki, Bele i Điđi Hadid, otkriva zašto se na ovaj korak odlučila ubrzo nakon proslave 55. rođendana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on Jan 14, 2019 at 1:12pm PST

-Konačno sam se vratila originalu iz 1964. godine. Živim u telu slobodnom od silikona u grudima, filera, botoksa, nadogradnji i ostalih stvari za koje sam misila da su neophodne kako bih pripadala društvu koje ima svoju sliku o tome kako bi trebalo seksi žena da izgleda. Ta toksičnost društva me je umalo ubila, napisala je i još jednom podsetila koliko je zdravlje važno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on Sep 10, 2018 at 10:02am PDT


- Trebalo mi je mnogo godina da popravim svoje loše odluke pre nego sam pronašla slobodu da pronađem svoju unutrašnju lepotu i da prihvatim ono što je najbolja verzija mene i to po mojim vlastitim standardima. Na nama je da naučimo voleti sebe takvi kakvi jesmo i slaviti jedinstvenu ljepotu u svakoj dobi kako putujemo kroz život. Ljepota nema nikakvo značenje ako nemaš zdravlja - zaključila je Jolanda.

Hellomagazin.rs/M.M/Marija Milenković Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: bela hadid

Pročitajte još

Najnovije vesti