Ko je nekada krasio naslovne strane: Hello! odgovara na izazov #10yearchallenge

Ko je nekada krasio naslovne strane: Hello! odgovara na izazov #10yearchallenge

Autor: | 17/01/2019

0

Širom sveta ljudi na društvenim mrežama odgovaraju na izazov #10yearchallenge, postavljajući forografije koje su nastale tačno pre 10 godina i sadašnje.

Poznati iz sveta filma, muzike, odgovorili su hrabro na ovaj izazov, mada znamo da bi mnogi od njih vrlo rado spalili fotografije koje su nastale pre jedne decenije.

Hello! je odlučio da odgovori na ovaj zanimljiv izazov, pa ćemo prelistati neke od naslovnih strana našeg magazina koje su nastale 2009. godine.

Ko se promenio, ko je pronašao novu ljubav i koje su priče bile aktuelne...

1. Hello! broj 61

Ovo izdanje našeg magazina na čijoj naslovnoj strani je Sandra Melničenko je veoma specifična, jer na njoj je Sandra nasmejana i veoma raspoložena za razgovor s medijima. Ipak, njoj godine izgleda ne mogu ništa, te se sem boje kose i osmeha nije promenila.

2. Hello! broj 73

Naslovna strana ovog broja je donela ekskluzivnu priču Nataše Bekvalac i Novaka Đokovića, nakon velikog trača da su Panonska Barbika i Nole u tajnoj ljubavnoj vezi. Odgovarali su na sva škakljiva pitanja i razočarali javnost otkrivši da su ipak samo dobri prijatelji.

3.  Hello! broj 85

Te 2009. godine Seka Aleksić je doživela priču iz filmskog klasika s početka devedesetih kada je Vitni Hjuston čuvao i zaveo Kevin Kostner. Za razliku od američke pop zvezde, njena priča nema elemenata trilera ni u naznakama, a fotografi našeg magazina su je "ulovili" na Jadranu sa Veljkom Piljikićem, koji je tada bio angažovan kao njen telohranitelj.

Rada Radenović je bila trudna, a nestašni Džordž Kluni je bio daleko od poznanstva sa Amal.

4. Hello broj 94

Ovaj broj je dokaz da se neke stvari ni posle 10 godina ne menjaju. Na naslovnoj strani je Ana Nikolić sa tadašnjim dečkom Daliborom Matićem, biznismenom iz Ciriha, od kojeg je za taj 31. rođendan dobila džip. Ni ta veza nije potrajala, iako je i tada, kao i sada, Ana govorila da je to "prava ljubav".

Marijana Mateus je i onda bila principijelna i rekla da se neće više udavati.

5. Hello! broj 95

Od ove naslovne pre deset godina počela je bračna priča Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Oboje su za naš magazin izjavili da čvrsto veruju u brak, kao i u svoju ljubav. Danas više nisu zajedno, brak se raspao.

Ana Ivanović je bila u prelomnim trenucima svoje karijere, dok je Roman Abranovič kupio devojci "sitnicu" za rođendan. On se nije promenio što se tiče navika, A Ana je danas penzionisana teniserka, ponosna gospođa Švajnštajger i mama jednog Luke.

6. Hello! broj 101

Jelena Karleuša je krasila naslovnu stranu našeg magazina, objasnila je da u svom poslu ona ide ispred vremena i da pomera granice hrabro koračajući kroz svet muškaraca. Nije se promenila, promenio se autfit, a i naslovne strane.

Marijana Mateus nastavlja sa muškarcima, otkrivši da ima čarobne moći nad njima. Verujemo joj u potpunosti.

Marko Jarić je tada još uvek ljubio najvoljeniju "srpsku snajku" Adrijanu Limu.

7. Hello! broj 104

Olivera Kovačević je pre deset godina izjavila da je dva puta bila na korak od udaje. I danas su ta dva koraka ispred nje, nije ih prešla. O udaji ne razmišlja.

Ivana Tramp je bezobrazno tvrdila da voli mlađe muškarce, što se nije promenilo ni nakon jedne decenije, a ako je suditi po fotografijama, ni ona se nije promenila.

Viktor Troicki se brčkao na Maldivima, ali s kim?

hellomagazin.rs/m.g. Hello!
Tagovi: hello