Gledajte prve dve epizode nove sezone serije “Pravi detektiv” na HBO GO

Gledajte prve dve epizode nove sezone serije “Pravi detektiv” na HBO GO

Autor: | 17/01/2019

0

Oskarovac Maheršala Ali zvezda je treće sezone nagrađivane HBO drame “Pravi detektiv”, čije su prve dve epizode sada dostupne na HBO GO usluzi.

Ali glumi Vejna Hejsa, penzionisanog detektiva koga već 35 godina proganja slučaj nestanka dvanaestogodišnjeg dečaka i njegove desetogodišnje sestre u gradu Vest Finger, u Arkanzasu, 1980. godine. Dok se ostareli Hejs, koga pamćenje izdaje, priseća detalja svoje istrage sa producentom dokumentarca o pravim zločinima, mi saznajemo o slučaju i Hejsovoj prošlosti, prateći priče iz 1980, kada se zločin dogodio, i 1990, kada je šokantno otkriće probudilo interesovanje za slučaj.

Kroz njegova prisećanja, upoznajemo ključne likove: Rolanda Vesta (Stiven Dorf), Vejnovog partnera u vreme ubistva; Ameliju Rirdon (Karmen Edžogo), nastavnicu i spisateljicu; kao i ostale zvaničnike iz okruga, agente FBI-ja, članove porodice i osumnjičene.

Svaka od osam epizoda predstavlja novi delić slagalice o onome što se dogodilo te kobne noći 1980. – i kako je taj jedan događaj uticao na živote mnogih ljudi tolike godine.

Prve dve epizode već su dostupne na HBO GO usluzi, koju možete koristiti besplatno mesec dana nakon registracije.

 

 

Scenario treće sezone potpisuje autor serije Nik Picolato, uz Dejvida Milča i Grahama Gordija, dok su za režiju bili zaduženi Nik Picolato, Džeremi Solnijer i Danijel Sakhajm. Izvršni producenti su Nik Picolato, Skot Stivens, Danijel Sakhajm, Džeremi Solnijer, Stiv Golin, Ričard Braun i Bard Doros, a producent je Piter Feldman.

Serija se emituje ponedeljkom od 20 časova, na HBO kanalu, a istog dana nove epizode dostupne su i na HBO GO – istovremeno kada i u SAD-u.

hellomagazin.rs HBO/Promo
Tagovi: HBO GO

Najnovije vesti