Milan Stanković brani koleginicu: Zar smo zaista postali rulja koja pali 'veštice' na lomači?

Milan Stanković brani koleginicu: Zar smo zaista postali rulja koja pali 'veštice' na lomači?

Autor: | 16/01/2019

0

Jelena Karleuša našla se usred skandala kada su internetom krenule da kolaju eksplicitne fotografije. Skandal je odjeknuo Srbijom, a na društvenim mrežama i u tabloidima uveliko se vodi rat.

Pevačica je ovim povodom istakla da je u pitanju montaža, od strane ljudi koji žele da naude njoj i njenoj porodici. U vreme oštrog demnata kako fotografija pa tako i razmenjenih poruka, muž Duško Tošić Jeleni je najveća podrška, a u njenu odbranu ustale su i brojne kolege i prijatelji, šokirani čitavom situacijom.

Među njima je i pevač Milan Stanković, koji ističe da ovako nešto nipošto nije smelo da se dogodi, te da to što je neko javna ličnost apsolutno nije opravdanje za "razvlačenje nečije intime poput komada lešine".

- Ovo nije smelo da se desi. Ne njoj, Nego nama. Zar smo zaista postali uboga krezuba rulja koja pali 'veštice' na lomači? Zombiji bez samilosti i ljudskosti?! Društvo koje ne može i ne želi da zaštiti ženu, porodicu, život?! Ko god da je u pitanju, do ovakvih situacija se jednostavno ne dolazi - poručio je Milan i naglasio:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on Jan 14, 2019 at 9:44am PST

- Za neku granicu mora da se zna: ne ide se preko mere nečijeg života i osnovnih ljudskih prava! Da li je krajnje morbidno to što je 'javna ličnost' vama dovoljno opravdanje da se i najintimniji život stavlja kao komad lešine za razvlačenje? - pita se Milan.

 

View this post on Instagram

 

JK ??

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on Jan 16, 2019 at 2:08am PST

hellomagazin.rs Marko Vulević

Najnovije vesti