Megan Markl zadivila svet u kaputu srpske dizajnerke

Megan Markl zadivila svet u kaputu srpske dizajnerke

Autor: | 16/01/2019

0

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl je za svoje prvo javno pojavljivanje u 2019. godini izabrala Sentaler crveni dugi kaput sa širokom kragnom i za brend prepoznatljivim rebrastim detaljem na rukavima, a koji je u kratkom vremenskom roku postao hit kako u Engleskoj, tako i u svetu.

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, uslikana u Birkenhedu, u Engleskoj sa suprugom Harijem, nosi Sentaler crveni dugi kaput sa širokom kragnom i rebrastim detaljima na rukavima, prepoznatljivim za brend

 

Megan Markl je, u pratnji Princa Harija, nosila Sentaler kaput odvažnog kolorita iz nove jesenje/zimske kolekcije za 2019/2020, usklađeno sa cipelama u istoj boji. Markl je već godinama obožavalac ovog kanadskog brenda za luksuznu odeću od vlakna alpake i nosila je u više navrata njihove kapute kao i modne detalje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovo je već šesti put da se pojavljuje u javnosti u brendu Senteler iza kojeg stoji ime dizajnereke srpskog porekla Bojane Sentaler.

- Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl izgleda graciozno u ovom novom kaputu iz SENTALER kolekcije za jesen/zimu 2019/2020 - izjavila je Bojana Sentaler, predsednik i kreativni direktor Sentaler-a, i napomenula:

- Počastvovana sam da vidim da je Vovotkinja i ovog puta odlučila da nosi Sentaler.

hellomagazin.rs Guliver/Getty