Jelena Karleuša nemoćna: Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju

Jelena Karleuša nemoćna: Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju

Autor: | 16/01/2019

0

Pevačica Jelena Karleuša ovih dana prolazi golgotu praćenu medijskim napisima koji najdublje zadiru u intimu  njene porodice, njenog života.

Nakon objavljivanja eksplicitnog sadržaja navodnih fotografija i video snimaka po domaćim tabloidima, koji ukazuju na navodno postojanje ljubavne afere sa jednim fudbalerom, kreće medijska hajka u utvrđivanju svih činjenica, najmanjih detalja, svega što bi moglo da razotkrije i ogoli ovu "aferu" u potpunosti.

Javnost u Srbiji i regionu je podeljena. Jedni je podržavaju u njenoj borbi da spere ljagu sa imena, da zaštiti porodicu, dok je drugi deo kivan i ljut na nju, želeći da je još više ponizi.

Jelena Karleuša: Duško mi je od života napravio bajku

Foto Miša Obradović

 

Ipak, niko od nas, "običnih" građana, koji posmatramo sa strane ne zna kako se Jelena trenutno oseća, i kako bi se bilo ko postavio u takvoj situaciji da vas vaskolika javnost razapinje zbog ovog ili bilo kakvog drugog "greha".

Jelena je otputovala u Kinu kod supruga, sa sobom je povela i svoje ćerke, da ih skloni od izrugivanja druge dece, od naslovnih strana, jer, ma kakva bila u očima javnosti, ona je njihova mama.

Iako ne odustaje, Jeleni se čini da je bitka uzaludna i da je nemoćna.

- Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni delovi tela nisu moji... da žena sa slika na stomaku nema 3 Carska reza i mladeže kao ja... nema svrhe. Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju... da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj. - napisala je Jelena na Tviteru, a zatim se obratila i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLOG OF JELENA KARLEUŠA (@blogofkarleusa) on Jan 15, 2019 at 2:20pm PST

- Gospodine Vučiću , da li mogu javno da vas zamolim da mi pomognete i zaustavite ovo ludilo i nepravdu u medijima? Ako ne zbog mene, onda zbog moje dece, muža, bolesne majke... Molim vas. Otišlo je predaleko - zamolila je očajna Jelena.

A ljubavnih afera je bilo i biće, samo je ova gora od svih, zašto?

Da li je medijski "linč" Jelene Karleuše opravdan?

Da, ona je zla žena i tako joj i treba!
Ne, ma šta da je uradila, ona je majka na prvom mestu
Niko ne zaslužuje medijski "linč", pa ni ona!

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLOG OF JELENA KARLEUŠA (@blogofkarleusa) on Jan 1, 2019 at 7:13am PST

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATA Images

Najnovije vesti