Džef i Mekenzi Bezos: Kako je supruga najbogatijeg čoveka otkrila prevaru

Džef i Mekenzi Bezos: Kako je supruga najbogatijeg čoveka otkrila prevaru

Autor: | 14/01/2019

0

Osnivač kompanije Amazon i najbogatiji čovek na Forbsovoj listi razvodi se od supruge nakon 25 godina braka, a moraće da joj isplati oko 70 milijardi dolara, što je polovina njegovog bogatstva.

Džef Bezos (54), čije je bogatstvo procenjeno na 140 milijardi dolara, moraće na pola da podeli svoj imetak sa suprugom Mekenzi jer nisu imali predbračni ugovor, a "isplivalo" je da joj je bio neveran.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/dzef-bezos-zaljubljen-u-voditeljku-ko-je-lepotica-zbog-koje-se-milijarder-razvodi-foto/

Prema pisanju stranih medija, Bezos je uhvaćen u prevari sa voditeljkom Loren Sančez, a detalji ovog slučaja pune tabloide širom planete.

Bezos je, prenosi "San", svojoj ljubavnici slao lascivne poruke koje je ona navodno prosleđivala prijateljicama, te su na kraju tako dospele u javnost, a to je stvorilo probleme u vezi najbogatijeg čoveka sveta i voditeljke.

Kako pišu strani tabloidi, Bezos joj je slao i romantične poruke poput: "Pun sam ljubavi prema tebi. Srce mi raste samo da napravi mesta za tebe."

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AllNewsInc (@allnewsinc) on Jan 9, 2019 at 11:54pm PST


Par se krišom susretao na raznim mestima, a Bezos je "ljubavnicu vozikao po svetu svojim privatnim avionom", kako pišu tabloidi.

Prevara je, navodno, otkrivena kada je njegova supruga videla ime nepoznate žene na spisku putnika privatnog aviona.

Mekenzi i Džef venčali su se pre više od dve decenije i imaju četvoro dece, tri sina i usvojenu devojčicu iz Kine.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: džef bezos

Najnovije vesti