Nije mogao da zadrži suze: Endi Mari saopštio iznenađujuću i tužnu vest (video)

Nije mogao da zadrži suze: Endi Mari saopštio iznenađujuću i tužnu vest (video)

Autor: | 11/01/2019

0

Britanski teniser Endi Mari na konferenciji u Melburnu najavio da će mu turnir u Australiji možda biti i poslednji u karijeri. U jednom trenutku Mari je u suzama napustio konferenciju, da bi se ubrzo potom vratio i nastavio razgovor sa novinarima.

Nekada najbolji teniser sveta i jedan od igrača koji su ispisivali istoriju tenisa, nakon niza povreda i operacija vraća se na teren od ponedeljka na turniru u Australiji, ali je na konferenciji za novinare istakao da će mu možda to biti i poslednji turnir u karijeri.

-Ne osećam se dobro. Dugo se mučim, propatio sam mnogo u poslednjih 20 meseci. Uradio sam gotovo sve kako bih se osećao bolje, ali nije pomoglo. Bolje sam nego pre 12 meseci, ali i dalje me mnogo boli, rekao je Mari novinarima u Melburn, prenosi RTS.

Kako je rekao, želeo bi da kraj karijere objavi nakon nastupa na Vimbldonu, ali plaši se da neće moći da izdrži toliko.

-Vimbldon je mesto gde želim da završim karijeru, ali nisam siguran da ću u toj nameri uspeti. Ne mogu zauvek da nastavim ovako kada ne znam da li postoji trenutak kada će bol proći. To sam rekao i mom timu, rekao je Mari i ponovo se rasplakao.

-Nisam siguran da ću uz ovakve bolove moći da igram još četiri ili pet meseci, kaže teniser, koji je objasnio da mu je predlagana još jedna operacija koja bi bila zahtevnija i ozbiljnija od prethodne.

-Mogu da igram, ali uz određene granice. Ali uz ta ograničenja i bolove ne mogu ni najmanje da uživam u treninzima i mečevima, rekao je Mari i istakao da i ne razmišlja da karijeru nastavi možda kao dubl igrač.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Endi Mari