Ana Ivanović: Kao dete sam igrala tenis u praznom bazenu, ali nikada sa ovakvim pogledom (video)

Ana Ivanović: Kao dete sam igrala tenis u praznom bazenu, ali nikada sa ovakvim pogledom (video)

Autor: | 11/01/2019

0

Ana Ivanović se odazvala na poziv jednog od svojih najvećih sponzora sa kojim ima dugogodišnju saradnju, a koji je uz oragnizaciju koja se bavi zaštitom okeana i životne sredine, pretvara plastičan otpad u sportsku obuću organizovao teniski turnir.

Ana je u društvu Jana Torpa, Saše Zvereva, Neta Fajfa, Elisi Peri i Mimi Elašir, 10. januara zaigrala tenis u bazenu na obali okeana u patikama izrađenim baš od reciklirane plastike iz okeana.

Ponosna, jer pomaže u očuvanju prirode i spasavanju okeana od zagađenja otpadom koji je smrtonosan, Ana je u razgovoru pred ovaj simboličan turnir rekla:

- Igrala sam tenis u praznim bazenima dok sam odrastala u Srbiji, naravno ne u ovako lepom i sa ovako divnim pogledom. Ali, zaista je bilo vrlo zabavno igrati danas na ovom mestu - poručila je Ana, otkrivši kroz osmeh da njen početak blistave karijere nije bio ni malo lak, niti popločan zlatom.

 

View this post on Instagram

 

Proud to play for something bigger, proud to play for the oceans ? @adidasTennis x @parley.tv #HereToCreate #CreatedWithadidas

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jan 11, 2019 at 5:54am PST

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: ana ivanović