Nikola Rađen:  Naravno da nisam varao Anu, to je apsolutna laž

Nikola Rađen: Naravno da nisam varao Anu, to je apsolutna laž

Autor: | 10/01/2019

0

Pop zvezda Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen su pre nekoliko dana rešili da stave tačku na deset godina dug brak, a ova informacija iznenadila je javnost.

Iako su izdali zajedničko saopštenje u kojem su objasnili da se nisu rastali kao neprijatelji, spekuliše se da im se brak raspao zbog Nikolinog navodnog neverstva.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/nikola-raden-najbitnije-da-smo-ostali-u-dobrim-odnosima-prvenstveno-zbog-nasih-cerki/

- Ana i Nikola već šest meseci znaju da je njihovom braku došao kraj. Smešne su spekulacije da je prevara razlog razvoda. Njih dvoje su se slatko nasmejali tim pričama. Ana je poslednji put u Moskvi bila sredinom novembra, a ne krajem decembra kao što se piše. Ona je ceo decembar provela u Srbiji gde je imala veliki broj nastupa - kaže izvor "Alo!".

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/u-pidzami-i-bez-sminke-prve-fotografije-ane-kokic-nakon-razvoda-foto/

I vaterpolista Nikola Rađen je demantovao glasine da je prevara razlog razvoda.

- Ana i ja smo sve rekli u zajedničkom saopštenju i ne znam zbog čega se i dalje potenciraju te izmišljene priče. Naravno da je nisam varao, to je apsolutna laž! Zaista ne bih više davao na značaju takvim izmišljotinama - rekao je Nikola  za "Alo!".

Podsećanja radi, Ana i Nikola potpisali su papire za razvod braka na Božić, a pre toga saopštili su ćerkicama Nini i Tei da se razvode. U zajedničkom saopštenju, njih dvoje su otkrili da su i dalje ostali prijatelji, te da među njima ne postoje nikakvi problemi.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/tacka-na-spekulacije-nikola-raden-se-oglasio-o-razvodu/

- Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na svoj brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku, molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece .Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati svoje ćerke. O svojim karijerama ćemo vas, kao i do sada, obaveštavati i biti otvoreni za saradnju. Hvala na razumevanju - pisalo je u saopštenju za medije.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti