Dajana Kruger se obratila fanovima: Molim vas ne šerujte fotografiju našeg deteta!

Dajana Kruger se obratila fanovima: Molim vas ne šerujte fotografiju našeg deteta!

Autor: | 09/01/2019

0

Glumica Dajana Kruger koja je pred kraj prošle godine postala majka u 42. godini, rodivši divnu devojčicu, ovih dana se bori sa paparacima koji nju i njenog partnera Normana Ridusa prate u stopu, želeći da ih fotografišu.

Iako su se trudili da svoju privatnost zadrže daleko od očiju javnosti i da svoje dete ne pokazuju na društvenim mrežama ni u magazinima, Dajana i Norman nisu uspeli da pobegnu moćnim objektivima upornih paparaca koji su snimili Dajanu dok drži bebu u naručju.

Slika je vrlo brzo postala viralna, te se Dajana, kao svaka majka, obratila svojim fanovima.

- Dragi fanovi, a i vi koji to niste, dragi paparaci i svi ostali sa savešću. Upravo smo videli da smo tagovani na ovim fotografijama na kojima smo moja ćerka i ja, a koju su napravili paparaci. Fotografije su nastale bez naše dozvole izloživši ranjivu i nevinu bebu. Iako razumo da neki od vas žele da vide fotografije naše ćerke, mi kao roditelji ne želimo ništa više od toga da joj dozvolimo da odrasta u privatnosti i sigurnosti. Norman i ja vas najljubaznije molimo da ne šerujete više ove fotografije i pomognete nam da je uklonimo sa neta. Ko god od vas ju je već šerovao, molimo ga da je ukloni. Molimo vas, samo se postavite u našu situaciju. Mi smo kao i svi drugi roditelji koji žele najbolje za svoje dete. Hvala vam svima na podršci - obratila se Dajana uz spornu fotografiju na kojoj je skrila lice svoje ćerke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger) on Jan 8, 2019 at 4:08pm PST

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: dajana kruger

Pročitajte još