Zlatni globus iz modnog ugla: Stajling Džulije Roberts podelio mišljenja, kritike za Hajdi Klum

Zlatni globus iz modnog ugla: Stajling Džulije Roberts podelio mišljenja, kritike za Hajdi Klum

Autor: | 07/01/2019

0

Ceremonija 76. dodele "Zlatnog globusa" održana je sinoć u hotelu "Hilton", u četvrti Beverli Hils u Los Anđelesu. Film “Boemska Rapsodija” o grupi "Kvin" osvojio je dve vodeće nagrade za najbolji film u kategoriji drame, a Rami Malik u ulozi frontmena grupe Ferdija Merkjurija, za najboljeg glumca. Pored iznenađena među nagrađenima, bilo je i neočekivanih modnih odabira.

Holivudske dive su na ceremoniju dodele stigle u raskošnim kreacijama, a retko koja bila je obična. Jarke boje, upadljivi detalji, dugi šlepovi, čipka, dominirali su na crvenom tepihu, a neke dame su posegle i za jako provokativnim kreacijama.

Tako je manekenka Hajdi Klum ponela haljinu sa dubokim šlicem i još dubljim  dekolteom, koju su mnogi proglasili i suviše provokativnom.

Lejdi Gaga ponela je pastelno ljubičastu kreaciju modne kuće Valentino, koju je usladila sa bojom kose. Ipak, mnogi nisu bili oduševljeni.

Stajling Džulije Roberts podelio je mišljenja a modni odabiri glumica Amber Herd i En Hatavej naišli su na brojne kritike.

 

Hellomagazine.rs/M.M Guliver/Getty
Tagovi: zlatni globus

Najnovije vesti