Aca Lukas: Moja unuka je sjajna, skroz me je promenila

Aca Lukas: Moja unuka je sjajna, skroz me je promenila

Autor: | 07/01/2019

0

Aca Lukas drži do običaja, posebno kada je Božić u pitanju. Iza pevača je teška, ali i lepa godina. Iako mu je sve išlo potaman na poslovnom planu, u ljubavi mu baš i nisu cvetale ruže. Razveo se, ali je, s druge strane, postao deda, pa mu je unuka Minja promenila život iz korena. On za Kurir otkriva i kakve želje ima u 2019. godini.

- Ne pravim planove, niti imam tačku koju jurim. Važno mi je da uživam jer je danas to teško. Želim da se budim srećan. Tek sad sam shvatio da sam zapostavio zdravlje. Počele su da me stižu godine i shvatio sam šta znači biti zdrav. Znam da želim da se ne oženim nikada više. Ja sam jedan Aca Lukas, nema dve ovakve budale kao što sam ja, tako da su i moje želje takve - jedinstvene. Ali neću da ih otkrivam da bi se ostvarile, rekao je i dodao da praznike provodi u krugu porodice.

- Nikada nisam sam. Deca su mi najvažnija. Moja unuka je sjajna i jedva čekam s njom da se družim. Ona me je skroz promenila, a ovo je njen prvi Božić. Odlazak u crkvu je obavezan. Neki od nas poste, pa se i pričeste. Gledamo da ispoštujemo običaje. Verujte, ja izvlačim dukat, tako je bilo poslednjih godina- rekao je pevač za Kurir.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel /ATAImages
Tagovi: aca lukas