Penelope Kruz: Mnogo toga me iznenadilo oko majčinstva, kao da se dogodi mala revolucija u tebi

Penelope Kruz: Mnogo toga me iznenadilo oko majčinstva, kao da se dogodi mala revolucija u tebi

Autor: | 04/01/2019

0

Glumica Penelope Kruz (44) potpuno je otvoreno govorila o svojoj privatnoj strani - majčinstvu, ali i dugogodišnjoj ljubavi sa suprugom Havijerom Bardemom  (49) s kojim redovno i glumi.

Upoznali su se na snimanju romantičnog filma "Jamon, Jamon" početkom devedesetih, ali ljubav između  španskih oskarovaca, procvetala je tek 2007. godine kada su se ponovo sreli na setu, ovog puta nagrađivanog filma Vudlija Alena, "Ljubav u Barseloni" .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriele G. Molnar (@gabrielemolnar) on Oct 7, 2018 at 10:49am PDT


Od tada su nerazdvojni, a posebnu sreću u život unela su im njihova deca: 7-godišnji sin Leo i 5-godišnja ćerka Luna.

Iako španska glumica uvek govori kako joj je porodica na prvom mestu, pa je zbog toga i smanjila broj filmova koji snimi godišnje, u svojim intervjuima nikada ne govori o svojoj deci, ali ovog puta je progovorila o izazovima koje joj je donelo majčinstvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on Sep 10, 2018 at 1:49pm PDT


- Najsrećnija sam što sam majka, ali mnogo toga me iznenadilo oko majčinstva. Кao da se dogodi mala revolucija u tebi. Ceo svet izgleda drugačije. Nikad više ne pomisliš prvo na sebe i mislim da je to dobro. Sve se to dogodi u sekundi - kratko je komentirala Penelope koja je u poslednje dve godine sa svojim suprugom snimila čak dva filma.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti