Megan Markl je već kupila poseban rođendanski poklon za Kejt Midlton

Megan Markl je već kupila poseban rođendanski poklon za Kejt Midlton

Autor: | 04/01/2019

0

Za svega nekoliko dana, vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton proslaviće 37. rođendan. Inače, vojvotkinja ne priprema velike zabave pa će ove godine slaviti s bliskim prijateljima, suprugom princem Vilijamom (36), roditeljima , princem Harijem (34) i njegovom suprugom Megan Markl (37). Njena sestra Pipa (35) i suprug Džejms Metjuz (43) su na odmoru pa neće doći.

Iako se priča da su supruge prinčeva u lošem odnosu, Megan je već kupila poseban poklon za Kejt, prenosi The Sun. Slavljenica je navodno spomenula jedan brend rokovnika koji ju je oduševio, a Megan je brzo požurila da kupi upravo taj. Radi se o malenom kožnom rokovniku za zapisivanje intimnih misli i snova.

Iz Kensingtonske palate je pre mesec dana 'procurelo' da je Vilijam upozorio mlađeg brata da Megan nije 'dobar materijal' za suprugu, što je princ Hari potpuno ignorisao. Navodno, Vilijamu Megan nikako 'nije legla'.

 

Ipak, suprug jedne od rođaka prinčeva, Majk Tindal (40) tvrdi da su sumnje o svađi potpune laži. Otkrio je kako prinčevi i njihove supruge međusobno komuniciraju. Štaviše, imaju zajednički grupni čat putem kojeg se redovno čuju.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty