Kim Kardašijan i Kanje Vest očekuju četvrto dete: Beba stiže u maju!

Kim Kardašijan i Kanje Vest očekuju četvrto dete: Beba stiže u maju!

Autor: | 03/01/2019

0

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (38) i reper Kanje Vest (41) čekaju svoje četvrto dete pošto je prošlo samo 11 meseci otkako su dobili ćerku Čikago. Dete će roditi ista surogat majka koja je rodila njihovo prethodno, a termin bi trebalo da bude u maju, piše Daily Mail.

Par ima ćerku Nort (5), sina Sejnta (3) i devojčicu Čikago, a četvrto dete će biti dečak. Razlog uzimanja surogat majke je teška poslednja trudnoća Kardašijanke.

- Mislim da ne bih mogla da podnesem više dece od četvoro - priznala je svojevremeno Kim, dok je u jednoj epizodi rijaliti šoua 'Keeping Up With The Kardashians' otkrila da njen suprug želi sedmoro dece.

 

View this post on Instagram

 

The best!!!!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 1, 2019 at 10:19am PST

- Kanje želi više. Uznemiruje me. Zapeo je za broj sedam - rekla je Kim u razgovoru s prijateljicom Larsom Pipen (44). Dodaje kako je to previše dece u svetu u kakvom živimo.

- Neodlučna sam kada su u pitanju deca, jer me doslovno noću budnom drži razmišljanje kako će moja deca preživeti u ovom ludom svetu - iskrena je Kim.

Kim i Kanje odlučili su da sačuvaju privatnost surogat majke pa ne žele da otkriju ime. Takođe, Kim kaže da joj je u početku teško padalo što neće ona da rodi dete.

- Jednom kada se prepustite, odlično je iskustvo. Svima bih preporučila - kaže Kim.

 

View this post on Instagram

 

Merry Christmas ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Dec 26, 2018 at 3:14pm PST

hellomagazin.rs/m.g. Instagram/kimkardashian

Pročitajte još