Tejlor Svift ne krije sreću posle niza ljubavnih promašaja

Tejlor Svift ne krije sreću posle niza ljubavnih promašaja

Autor: | 02/01/2019

0

Prohladno njujorško nedeljno popodne pevačica i kantautorka Tejlor Svift iskoristila je za šetnju s dečkom, britanskim glumcem Džoom Alvinom, s kojim je viđena kako šeta ulicama i parkovima u Sohou.

Za razliku od sjaja i blještavila s pozornica, Tejlor je na njujorškim ulicama izgledala manje glamurozno i čini se kako se pri izboru odeće za izlazak vodila jedino živom u termometru koja se u nedelju spustila na 4 stepena.

 

Bez obzira na hladnoću, pevačici je bilo toplo oko srca, jer je u šetnju krenula rukom pod ruku s dečkom Džoom Alvinom. Britanski glumac trenutno je zauzet snimanjem filma 'Harriet' koji izlazi sledeće godine, a praznične dane provodi u društvu svoje voljene.

 

Par je u vezi navodno od septembra 2016. godine, ali svoj privatni život nastoje da drže podalje od očiju javnosti.

- Svestan sam da ljude zanima i taj deo priče - komentarisao je Alvin interes javnosti za njega i Tejlor u razgovoru za People i dodao: 'Ali ja stvarno volim da razgovaram o poslu'.

Tejlor je s mladim britanskim glumcem čini se konačno pronašla ljubavnu sreću.

- Tejlor je upoznala članove Džoove porodice. Njegova braća oduševljena su njom i osećaju se prijatno u njenom društvu - rekao je letos jedan izvor za E!.

Prema pisanju The Suna, mlada Amerikanka je unajmila i kuću u severnom delu Londona kako bi se družila sa svojim novim dečkom, a Alvin je bio i na nekoliko koncerata na njenoj 'Reputation' stadionskoj turneji.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: tejlor svift

Najnovije vesti