Megan Markl uvela nova pravila za princa Harija: Više nema alkohola, ali ni kafe i čaja?

Megan Markl uvela nova pravila za princa Harija: Više nema alkohola, ali ni kafe i čaja?

Autor: | 02/01/2019

0

Otkako su u braku, vojvotkinja Megan Markl (37) često upućuje različite zahteve suprugu, princu Hariju (34). Sada je Megan odlučila da zabrani princu da pije alkohol, kafu i čaj tokom njene trudnoće, piše Daily Mail. Ta je pića Hari zamenio mineralnom vodom. 

Kako kaže prijatelj porodice, Megan je to uradila kako ne bi sama prolazila kroz promene u trudnoći.

- Hari je uvek bio za zabavu i voleo je da popije alkohol, zato je ovo veliko dostignuće za njega. Uvek je bio pun energije i tražio je novo uzbuđenje. Novi režim ga sada više ne čini najzabavnijim gostom na zabavi, ali definitivno je smireniji i opušteniji - dodaje prijatelj.

Takođe, dugogodišnja tradicija britanske kraljevske porodice je odlazak u lov dan nakon Božića koju vojvotkinja nimalo ne podržava. Uprkos njenim željama, porodica nije ništa promenila u toj tradiciji. Muškim članovima porodice u lovu pridružila se i Kejt Midlton (36), ali tek pošto je Megan napustila Sandringem gde su svi bili zajedno za Božić.

- Kejt često ide u lov kad je na kraljevskom imanju u Sandringemu. Već je postala odlična u tome. Voli lov, ribolov i seoski način života - rekao je prijatelj kraljevske porodice.

Takođe, isti taj prijatelj negira da je Megan zabranila Hariju da ide u lov.

- Shvatila je da to kraljevska porodica radi tradicionalno već godinama. Megan nije veganka niti vegetarijanka, ali ne voli bespotrebnu okrutnost prema životinjama - objasnio je prijatelj koji nije siguran kako se Megan oseća zbog toga što je Kejt otišla u lov.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti