Blogerka Anastasija Đurić trudna: Srce mi kuca jako i ne mogu da prestanem da se smejem

Blogerka Anastasija Đurić trudna: Srce mi kuca jako i ne mogu da prestanem da se smejem

Autor: | 31/12/2018

0

Jedna od naših najpoznatijih blogerki podelila je najlepše vesti. Anastasija Đurić, koja već više od deceniju vodi blog stashafashion poslednjeg dana 2018. godine otkrila je da će sledeće godine postati mama.

View this post on Instagram

A post shared by ANASTASIJA DJURIC ? (@anastasija) on Dec 29, 2018 at 7:24am PST

- I danas, na poslednji dan ove godinice, rešila sam da vam pokažem najlepši poklon koji sam ikada dobila  (ispod jelke). Nalazi se u mom stomaku, i... TRUDNA SAM! Malo je reći da smo presrećni! U 2019. ću postati mama, i jasno vam je koliko se radujemo zbog Nove godine. Sa sigurnošću mogu da kažem da je vaš zato 2018. bila najlepša do sada, i da smo joj najzahvalniji. Naučila me je i jednoj najvrednijoj lekciji - a to je (kako) da budem strpljiva, poručila je Anastasija i zahvalila se svom suprugu

Bjuti blogerka Anastasija Đurić otkriva tajne svog trendi izgleda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANASTASIJA DJURIC ? (@anastasija) on Dec 31, 2018 at 6:30am PST

-I za sve čekalice - budite mi jaki i pozitivni i želim da vam 2019. donese ono što najviše iščekujete! Ovu tajnu sam jako dugo skrivala i presrećna sam što je danas delim sa vama! Dok vam pišem ovo, srce mi kuca jako i ne mogu da prestanem da se smejem! Hvala mom Stevi što je najbolji muž na svetu i hvala svim bliskim ljudima na ljubavi i podršci! Želim vam sve najlepše u godini koja dolazi! - napisala je Anastasija.

Hellomagazine.rs Miomir Milić/ Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti